Kronika na območju Policijske postaje Domžale (14.3. – 16.3.2016)

0
3231

14.3.2016
Sum ponarejenega bankovca in zaseg
Policisti so bili s strani delavcev banke obveščeni, da so pri rednem štetju denarja našli denar za katerega sumijo, da je ponarejen. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da gre dejansko za sum ponarejenega denarja, zaradi česar je bil le ta zasežen in poslan v nadaljnjo analizo. Policisti v zvezi tega še zbirajo obvestila.

14.3.2016
Vlom v garažo v Domžalah
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v garažo v Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil kolo znamke Dema, tipa Aurora 306. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

15.3.2016
Vlom v stanovanjsko hišo v Vrhovljah pri Lukovici
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Vrhovljah pri Lukovici. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil zlatnino. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

16.3.2016
Vlom v stanovanjsko hišo v Preserjah pri Radomljah
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Preserjah pri Radomljah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil zlatnino. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

16.3.2016
Vlom v stanovanjsko hišo v Brezjah pri Dobu
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Brezjah pri Dobu. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil gotovino. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

16.3.2016
Vlom v stanovanjsko hišo v Prelogu
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Prelogu pri Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil zlatnino in gotovino. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

2 x zaseg prepovedane droge
Policisti so imeli na območju upravne enote Domžale v postopku dva občana, katerima so med postopkom zasegli manjšo količino prepovedane droge. Zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami bodo policisti zoper navedena storilca uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku

Oglasno sporočilo