Kronika Policijske postaje Kamnik od 30.4. do 4.5.2018

0
1504

30.04.2018
VLOM V VIKEND NA MALI PLANINI
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni, da je neznanec vlomil v vikend hiško na Mali planini. Neznanec je iz koče odtujil orodje in daljnogled. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V VRHPOLJAH
V Vrhpoljah smo policisti obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi neupoštevanja prednosti povzročitelja pri vključevanju iz stranske na prednostno cesto, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

SPOR MED PARTNERJEMA ZARADI PSA
Na območju Kamnika je prišlo do spora med zakonskima partnerjema, ker se nista mogla dogovoriti kje bo spal pes, kar je razjezilo partnerja, kateri je nato verbalno žalil svojo ženo. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bil izdan plačilni nalog.

01.05.2018
VINJEN OBLEŽAL
V centru Kamnika je na pločniku obležal vinjen moški, kateremu bo zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju, naknadno izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

02.05.2018
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policista sta imela na območju Kamnika v postopku osebo, kateri je bila zasežena ročno zvita cigareta z neznano snovjo rastlinskega izvora. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

03.05.2018
PROMETNA NESREČA
V križišču Korenove poti in regionalne ceste smo policisti obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje povzročitelja, kateri je trčil v pred seboj vozeče vozilo, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

04.05.2018
VLOM V SKLADIŠČE Z JEKLENKAMI V ŠMARCI
Policisti smo bili obveščeni o vlomu v skladišče s plinskimi jeklenkami v Šmarci in sicer je neznani storilec preščipnil ključavnico obešanko in iz notranjosti odtujil jeklenke. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo