Oskar Drobne in Rok Hanžič novi okrepitvi!

0
1454

Po kratkem počitku in zmagoslavju v finalu pokala MNZ Ljubljana nad ljubljanskim Bravotom, so v Radomljah zavihali rokave in pod svoje okrilje pridobili dve izredno pomembni okrepitvi. V rumeno črno gnezdo prihajata dva izjemno izkušena nogometaša, a tokrat v drugačni vlogi…

Oskar Drobne in Rok Hanžič sta v slovenskem nogometu pustila ogromen pečat. 44 – letni Celjan je v svoji karieri na slovenskih zelenicah odigral kar 257 tekem in dosegel neverjetnih 134 zadetkov. Bivši nogometaš nekaterih priznanih slovenskih klubov pa se lahko pohvali tudi z nastopi v tujini kjer je nosil dres varaždinskega Varteksa in nemškega St. Paulija. Tako kot Oskar, pa je veliko k napredku slovenskega nogometa pripomogel tudi Rok Hanžič. 38 – letni bočni igralec se je v svoji karieri odlično znašel na levi strani igrišča. V svoji članski karieri je igral za slovito Ljubljano Viator&Vektor, kasneje za Svobodo oziroma Interblock in nato zadnjih pet sezon igralske kariere za Domžale. Rok se lahko pohvali z 229 tekmami in 14 zadetki.

In v kakšni vlogi bosta prekaljena mačka delovala v Radomljah?
Oskar Drobne bo vzel vajeti v svoje roke in bo postal glavni trener članskega moštva medtem, ko bo Rok Hanžič postal pomočnik glavnega trenerja. Oba slovenski nogomet odlično poznata, imata izkušnje in voljo, da klub dvignemo do višjega in boljšega nivoja. Dobrodošla!

NK Radomlje

Oglasno sporočilo