Kronika policijske postaje Domžale (od 2.7. do 6.7.2019)

0
2569

2.7. 2019
TATVINA V TRGOVINI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini v trgovini. Ugotovljeno je bilo,  da  je  neznani  storilec  v  trgovini,  ukradel več različnih kosov oblačil,  s  čimer  je  oškodoval  podjetje  za  250 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

2.7. 2019
TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA DELOVNIH STROJEV
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni o tatvini goriva iz rezervoarja delovnih  strojev na delovišču. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko  noči  iz rezervoarja tam parkiranih dveh delovnih strojev odtujil za okoli  350  EUR goriva. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

3.7. 2019
VLOM IN TATVINA ŽARA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu in tatvini žara. Ugotovljeno je  bilo, da je neznani storilec preko noči vlomil na dvorišče stanovanjske hiše  ter  odtujil žar znamke Big Green Egg ter s tem lastnike oškodoval za okoli  2000  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega  nadaljujejo  z zbiranjem obvestil.

3.7. 2019
TATVINA ORODJA IZ VOZILA
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  tatvini  orodja  iz vozila. Ugotovljeno  je  bilo, da je neznani storilec 2. 7. 2019 med 12.00 in 18.00 na  parkirišču  iz  odklenjenega  vozila odtujil delovno orodje (električno kladivo  Devalt,  baterijski set Metabo, rezilka Metabo…). S tem dejanjem je  lastnika oškodoval za okoli 1500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem
obvestil.

4.7. 2019
TATVINA DENARJA IZ TOVORNEGA VOZILA NA POČIVALIŠČU
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o tatvini denarja iz tovornega vozila  na  počivališču.  Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko noči   iz  odklenjenega tovornega vozila tujega državljana, na počivališču, iz  torbice  voznika  odtujil  1000  EUR med tem ko je la ta v vozilu spal. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

4.7. 2019
VLOM NA GRADBIŠČE
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni o vlomu na gradbišče in tatvini hidravličnega  kladiva.  Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec preko noči  vlomil na gradbišče tako, da je preščipnil verigo na glavnem vhodu in iz  gradbišča  odtujil  hidravlično  kladivo, s čimer je oškodoval gradbeno podjetje  za  okoli  10.000  EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

4.7. 2019
OBNEMOGLA OSEBA V STANOVANJU
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o obnemogli osebi v stanovanju stanovanjskega  bloka.  Ugotovljeno  je  bilo, da je starejša občanka preko noči  padla  in  se  poškodovala. Na kaj so prišli gasilci, ki so vlomili v stanovanje  in  reševalci  ZD  Domžale,  ki so občanko odpeljali v Klinični center Ljubljana.

4.7. 2019
PROMETNA NESREČA I. KAT.  S POBEGOM
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči I. kat. in pobegu povzročitelja  s  kraja. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega vozila, ki  je  bil  izsleden,  zaradi vožnje pod vplivom alkohola in neprilagojene hitrosti  izgubil  nadzor  nad vozilom in trčil v ograjo ob vozišču, ter po trčenju  s  kraja odpeljal. Zoper povzročitelja bo podan obdolžilni predlog
na pristojno sodišče.

5.7.2019
TATVINA GORIVA IZ DELOVNEGA STROJA
Na  gradbišču je storilec preko noči iz gradbenega stroja odtujil okoli 100 litrov  pogonskega  goriva.  Policisti  bodo  na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

5.7.2019
VLOM V PRODAJALNO
Policisti  so  obravnavali  vlom  v prodajalno, v katero je storilec vlomil skozi  vrata nato pa poskušal odpreti tudi sef. Slednje mu ni uspelo, zatem pa  je  prodajalno  zapustil.  Policisti bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

6.7.2019
ZASEG KOLESA Z MOTORJEM

Policisti  so  zaustavili mladoletnega voznika kolesa z motorjem, pri čemer je  bilo  ugotovljeno,  da  mladoletnik vozi motorno vozilo brez ustreznega vozniškega  dovoljenja.  Zaradi  navedenega so mu policisti zasegli vozilo, zoper voznika pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

6.7.2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti  so  obravnavali  vlom  v  stanovanjsko  hišo, kjer je neznanec z vlomom  skozi balkonska vrata prišel v notranjost objekta, ga pregledal ter iz njega odtujil zlatnino in denar. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here