Kronika policijske postaje Kamnik (od 19.8. do 24.8.2019)

0
1728

19.08.2019
TATVINA LOVSKE KAMERE
Neznani storilec je v gozdu pri naselju Palovče odtujil lovsko kamero za nadzor divjadi znamke Denver WCM in s tem oškodoval lovsko družino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
V naselju Mengeš je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice, ki se je lahko telesno poškodovala.
Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policista sta imela na območju Drnovega v postopku osebo, ki ji je bila zasežena neznana rjava snov v alu foliji in zavarovana v vrečko. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

20.08.2019
PREPOVED PRIBLIŽEVANJA PARTNERKI
Na območju Kamnika smo bili policisti obveščeni o nasilju v družini, kjer je partner v stanovanju nad svojo partnerico že dlje časa izvajal psihično nasilje, katero pa se je stopnjevalo v fizično nasilje. Ker gre za ponavljajoča se dejanja s strani kršitelja in se je oškodovanka zaradi tega počutila ogrožena in prestrašena je bilo po zbranih obvestilih na podlagi 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije odrejena prepoved približevanja. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

VLOM V VOZILO
Policisti so na makadamskem parkirišču v Stahovici obravnavali vlom v vozilo iz katerega je bil odtujen sprej in denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

21.08.2019
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
V naselju Kamnik je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice na prehodu za pešce v času, ko je bil na prehodu otrok s skirojem, kateri se je lahko telesno poškodoval. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep po zakonu v cestnem prometu.

22.08.2019
INTERVENCIJA V DOMU STAREJŠIH OBČANOV
V domu starejših občanov Kamnik je stanovalec kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil uslužbenko doma. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru

23.08.2019
INTERVENCIJA
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je pijan občan kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil in vpil na bivšo partnerico. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

24.08.2019
PROMETNA NESREČA V STRANJAH
V naselju Stranje je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba voznika osebnega vozila, kateri je s ceste izrinil dva kolesarja. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

ZASEG NN SNOVI V ŠMARCI
Patrulja je v Šmarci mladoletniku zasegla neznano zeleno-rjavo posušeno snov za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here