Novi glavni trener nogometnega kluba Domžale je Andrej Razdrh

0
1632

Novi trener nogometnega kluba Domžale je ob podpisu pogodbe do 31.12.2021 postal nekdanji nogometaš rumenih, Andrej Razdrh.

Razdrh je doslej vodil moštvo NK Tabor Sežane, ki se po uvodnih osmih kolih državnega prvenstva nahaja na 6. mestu prvoligaške razpredelnice.

V Ljubljani rojeni 42-letni strokovnjak se je s sedaj že bivšim delodajalcem med elito uvrstil ob koncu pretekle sezone, ko je v dodatnih kvalifikacijah izločil štirikratnega državnega prvaka Gorico.

Po predčasnem zaključku igralske kariere, v kateri je branil barve Svobode, Primorja, kranjskega Triglava, med sezono 1999/00 pa tudi Domžal, je Razdrh trenersko pot začel pri Olimpiji. Moštvo iz prestolnice je na 48 tekmah vodil med letoma 2013 in 2014, kasneje je opravljal tudi vlogo mladinskega trenerja in vodje nogometne šole.

Leta 2018 je Razdrh sedel na klop tedanjega drugoligaša NK Tabor Sežane, Kraševce pa je med najboljših deset v Sloveniji popeljal že po prvi sezoni nastopanja v 2. SNL, ki jo je s 63. točkami končal na drugem mestu.

Sledile so dodatne kvalifikacije z Gorico, po zmagi z 2-1 na prvi tekmi in remiju brez zadetkov na povratnem srečanju, je Andrej Razdrh prišel do zgodovinskega uspeha in preboja v Prvo ligo.

V moštvo Domžal se nemudoma seli skupaj s svojim tesnim sodelavcem Darkom Karapetrovićem, ki bo tudi v rumeni družini opravljal vlogo prvega pomočnika trenerja.

Odzivi glavnih akterjev in več informacij o preostanku strokovnega štaba bo znano kmalu.

Besedilo in foto: Nejc Berce

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here