Kronika policijske postaje Domžale (od 7.10. do 13.10.2019)

0
1814

7. 10. 2019
TATVINA KOLES
Policisti  so  bili  obveščeni  o tatvini koles. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec tekom noči iz dvorišča stanovanjske hiše odtujil štiri tam parkirana  kolesa  (žensko  gorsko  kolo  Nakamura, Cougar, modro-bele-črne barve, žensko gorsko kolo Edition 30, črno oranžne barve, moško gorsko kolo Jamis  Trail  X1,  črno  bele  rdeče  barve in otroško kolo Fuji, vijolične barve) in z opisanim lastnika oškodoval za okoli 550 EUR. Policisti v zvezi
opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

7.  10.  2019
PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE IN ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti  so  bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Ugotovljeno je  bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje osebnega avtomobila pod vplivom alkohola trčil v smetiščne zabojnike in  ograjo  stanovanjske hiše. Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško  dovoljenje,  katerega bodo z obdolžilnim predlogom zaradi kršitev cestno prometnih predpisov poslali na pristojno sodišče.

8. 10. 2019
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v  osebni avtomobil. Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani  storilec  vlomil v osebno vozilo z razbijanjem  stekla  na  vratih  in  iz njega odtujil večkosov baterijskega ročnega  orodja.  Z  dejanjem  je  lastnika  oškodoval  za  okoli  900 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

8. 10. 2019
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v  osebni avtomobil. Ugotovljeno  je  bilo, da je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, s tem da je s primernim orodjem na vzvod odprl vrata ter tako prišel v notranjost vozila  in  iz  njega  odtujil  denarnico z vsebino. Z dejanjem je lastnika oškodoval  za okoli 250 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

8.10. 2019
ZASEG OSEBNEGA VOZILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP
Policisti  PP  Domžale  so  imeli  v  postopku voznika osebnega avtomobila, kateri  je  le  tega  vozil  brez  veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega  je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

 9. 9. 2019
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA  IN PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Policisti  so  bili  obveščeni  o  tatvini  osebnega avtomobila in sicer je neznani  storilec   iz dvorišča hiše z original ključem, ki je bil v vozilu odtujil  tam parkiran starejši temno moder osebni avtomobil znamke Volvo. Z dejanjem  je  lastnika  oškodoval  za  okoli 2.000 EUR. Tekom dneva je nato voznik  z  ukradenim  vozilom v Domžalah povzročil prometno nesrečo, vozilo pustil  na  kraju  in  peš  pobegnil s kraja. Vozilo je bilo po opravljenem
ogledu  in zavarovanju sledov vrnjeno lastniku. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

9. 10. 2019
VLOM V TRGOVINO

Policisti  PP  Domžale so bili obveščeni o vlomu v trgovino. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z razbijanjem stekla na oknu vlomil v trgovino ter iz nje izvršil tatvino več kosov različnih suhomesnih izdelkov in sira. Z  dejanjem  je lastnika oškodoval za okoli 900 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 10. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno  je  bilo,  da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod odprl  okno  ter  tako  prišel  v notranjost, kjer je pregledal prostore in izvršil  tatvino  več  kosov  različnega  zlatega nakita, nekaj de narja ter drugih  predmetov.  Z  dejanjem  je lastnika oškodoval za okoli 15.000 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 10. 2019
POSKUS VLOMA V KOMBI AVTOMOBIL

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni o vlomu v kombi. Ugotovljeno je bilo,  da  je neznani storilec z razbijanjem stekla vlomil v vozilo, vendar iz vozila ni odnesel ničesar. Z navedenim je storilec oškodoval lastnika za okoli  500  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega  nadaljujejo  z  zbiranjem obvestil.

11. 10. 2019
TATVINA IZ ODKLENJENEGA KONTEJNERJA

Neznani  storilec  je pristopil do odklenjenih kontejnerjev iz njih odtujil več  kosov  električnih  aparatov  radiatorjev,  neonskih  luči, vtičnic in podobno. Z navedenim je podjetje oškodoval za okoli 1.500 eur.

12. 10. 2019
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL

Neznani  storilec  je  vlomil v osebno vozilo, in sicer je na vratih vozila razbil  steklo, tako prišel v notranjost vozila in iz njega odtujil aktovko s prenosnim računalnikom ter gotovino. Z dejanjem je lastnika oškodoval  za okoli 6.000 eur. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

12. 10. 2019
TATVINA KOLES

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni o tatvini koles. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec odtujil tam parkirano, zaklenjeno, gorsko kolo znamke  Fuji,  Nevada  29,  modre barve in z opisanim lastnika oškodoval za okoli  500  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega  nadaljujejo  z  zbiranjem obvestil.

12. 10. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno  je  bilo,  da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod vlomil  skozi  kletna vrata stanovanjske hiše ter tako prišel v notranjost, kjer  je  pregledal  prostore  vendar  ničesar  ni  odtujil.  Z dejanjem je lastnika  oškodoval  za okoli 800 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 10. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno  je  bilo,  da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod odprl  terasna vrata stanovanjske hiše in tako prišel v notranjost, kjer je pregledal  prostore in izvršil tatvino več kosov različnega nakita in nekaj denarja.  Z  dejanjem  je  lastnika oškodoval za okoli 650 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here