16. KROG 2.SNL: V tretji zaporedni zmagi Dobljani z borbeno igro na kolena spravili ravenski Fužinar

0
1957

Članska ekipa NK Roltek Dob je v 16.krogu 2.SNLV Športnem parku Dob pri Domžalah gostila ekipo NK Fužinar in jo ugnala z “minimalnih” 1 : 0! Za zmago “Modrih” iz Doba je zadel Denis Petrovič!

Pričakovano sta obe ekipi prikazali trdo igro in boj za vsako žogo po celotnem igrišču ter si priigrali številne priložnosti. Pri Dobljanih se je z izjemnimi obrambami z neposredne bližine izkazal vratar Matic Čretnik, ki mu je tudi uspelo ohraniti domačo mrežo nedotaknjeno.

Enako se je godilo gostom, le da je vratarju Fužinarja, Urošu Poljancu, to uspelo samo v 1.polčasu, ohraniti mrežo nedotaknjeno, namreč, saj so Dobljani z borbeno igro uspeli premagati gostujočega vratarja. To jim je sicer uspelo v 61.minuti tekme, svojega 6.gola v tej sezoni pa se je skupaj z soigralci veselil naš super napadalec Denis Petrovič.

Po vodstvu Dobljanov z 1:0 so gostje iz Raven na Koroškem zaigrali še bolj napadalno a se jim domači vratar “Paco” ni dal ugnati in do konca tekme se rezultat ni več spremenil.

Sodniška trojka je imela na srečanju precej dela, glavni sodnik Alen Bubek je pokazal kar 6 rumenih kartonov, 4 pri Dobljanih in 2 pri gostih iz Raven.

Domači trener Nenad Toševski je na tekmi opravil vse tri menjave, tako so v igro vstopili še Domen Jugovar, Tibor Gorenc Stankovič in Klemen Kunstelj.

Gostujoči trener Anton Tomažič je na tekmi opravil “le” dve menjavi, v igro pa sta vstopila Nik Fasfald in Nejc Plaznik.

_______________________________________________________________________

16.krog II.SNL:

NK ROLTEK DOB : NK FUŽINAR 1 : 0 (0 : 0) FT
Petrovič Denis(61′)
Sodniki: Bubek Alen (glavni sodnik)
Gornik Nejc (1. pomočnik)
Jug Tadej (2. pomočnik)
Delegat NZS: Mitrovič Milan
Št. gledalcev: 200

Prvih 11 NK ROLTEK DOB
Luka Gajič, Albert Račič(K), Kristijan Šipek, Erwin Tiganj, Matic Čretnik(V), Gašper Hrovat, Dino Suljevič, Matic Funtek, Denis Petrovič, Tadej Rems, Igor Kondič

Rezervni igralci : Tadej Avsec(V), Nejc Levec, Klemen Kunstelj, Žan Zupančič, Domen Jugovar, Tibor Gorenc Stankovič, Adriano Mladenovič

 

Prvih 11 NK FUŽINAR RAVNE
Uroš Poljanec(V), Nejc Rober, Frane Ikič, Timotej Dodlek, Sandi Čoralič, Dominik Ivkič, Kan Kovač, Matevž Turkuš, Tadej Trdina(K), Jure Grubelnik, Žan Medved

Rezervni igralci: Tilen Marčič(V), Nik Fasvald, Matevž Verhovnik, Andraž Paradiž, Nejc Plaznik, Matic Obretan, Urban Knez

____________________________________________________________________

Dobljani so vknjižili peto(5) zmago letos in 21.točko ter trenutno zasedajo 9.mesto na prvenstveni lestvici 2.SNL.

V prihodnjem krogu, ki bo na sporedu v soboto, 9.novembra ob 14.uri, se bodo Dobljani v gosteh pomerili pri NK Dekani Jadran.

Čestitke “Modrim” iz Doba za dobro nogometno predstavo in srčno borbo na dobski nogometni zelenici. Čestitke tudi “Pacotu”– vratarju NK Roltek Dob za “clean sheet”– Bravo Matic Čretnik!

Pohvala pa seveda tudi Branko Cerar, ki skrbi, da je Športni park Dob pri Domžalah, še posebej pa nogometna igrišča in “sveta trava”, taka, kot morajo biti, fantastična! Hvala “Bonzo”!


Gregor Horvatič

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši uradni Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here