Člani osvojili točko

0
780

V soboto so člani nogometnega kluba Kalcer Radomlje odšli na gostovanje v Kozje kjer so se pomerili proti Brežicam. Na žalost se naši rumeni bojevniki niso mogli povsem veseliti, saj se je srečanje po 90. minutah končalo z rezultatom 1:1. Za rumeno-črne je edini zadetek prispeval Žan Nikolić.

Na ozkem igrišču, a sicer v prelepem ambientu, so se Radomljani pomerili z Brežicami. Kot smo že v uvodniku zapisali, so Brežičani postali sila neugodno moštvo po tem, ko jih je prevzel nekdanji nogometaš Simon Sešlar. Brežičani so tako remizirali še tretjo tekmo zapored in na zadnjih petih tekmah ne poznajo poraza. Radomljani so edini zadetek prejeli v 78. minuti srečanja, ko je za domače zadel Robert Drugović.

Radomljani so tako padli na tretje mesto na katerem za drugouvrščeno Gorico zaostajajo zgolj za dve točki, medtem, ko so Koprčani pobegnili že na sedem točk. Naslednja tekma članov je na sporedu že jutri, ko se bosta v Športnem parku Radomlje ob 18.00 uri pomerili moštvi Radomelj in Arne Taborja.

Tekst: MK
Foto: Uradni Facebook stran Brežice 1919

Oglasno sporočilo