Prednovoletno srečanje otrok in mladostnikov CIRIUS-a Kamnik

0
2271

V CIRIUS-u Kamnik se je dopoldan odvijala prednovoletna prireditev, ki si jo je ogledal tudi župan Matej Slapar skupaj z direktorjem CIRIUS-a Kamnik Goranom Pavličem. Telovadnica pa je bila polna dobrih ljudi, ki so prisluhnili izjemni prireditvi, ki so jo otroci in mladostniki pripravili skupaj s strokovnimi sodelavci in spremljevalci.

pesmijo in plesom so nas popeljali v praznični čaS spomnili pa so se tudi na prihajajoči državni praznik, dan samostojnosti in enotnosti.

Letošnja rdeča nit praznovanja je bilo drevo. Direktor CIRIUS-a Kamnik Goran Pavlič je zbranim ob skorajšnjem zaključku leta zaželel vesele praznike in z besedami spodbude gledal v naslednje leto. »V našo deželo je prišel čas druženje, čas za družino in prijatelje in čas za veselje. Hkrati je to tudi čas, ko se ozremo nazaj v leto, ki se izteka. Čeprav ste za nas največje darilo zadovoljni otroci, mladostniki in starši, lahko delavci CIRIUS-a Kamnik pogumno napišemo pismo Božičku, saj smo bili v letu 2019 kar pridni. In kaj je bilo najpomembnejše? Imeli smo rekordni proračun, dobili smo novo ravnateljico doma in novega, starega direktorja. Zaposlili smo 5 novih delavcev v zdravstveni enoti, upokojilo se je 5 delavcev, med njimi tudi dolgoletna ravnateljica doma. Dobili smo čudovito sejno sobo. Obiskali so nas predsednik republike, varuh človekovih pravic in ameriška veleposlanica. Zaključili smo z večletnim mednarodnim projektom, odprli učno stanovanje in se udeležili mnogih strokovnih izobraževanj. Vse naše dosežke smo naredili s trdim delom in brez vas, učenke in učenci, starši in sodelavci, tega ne bi zmogli.«

Župan Matej Slapar pa je otrokom in mladostnikom CIRIUS-a Kamnik namenil prijetno popotnico v leto 2020, z mislijo, kako so lahko ponosni nase in ponosni na našo državo, ko obeležujemo prihajajoči državni praznik, dan samostojnosti in enotnosti. Obenem pa jim je dejal, da naj se spomnijo tudi na tiste, ki praznike ne morejo preživeti v krogu najdražjih in naj jim ravno v tem času namenijo posebno pozornost s tem, da z njimi poklepetajo, se družijo in se skupaj poveselijo.

Ob tej priložnosti so bila podeljena spominska priznanja ob okroglih jubilejih zaposlenih zavoda.

Ob zaključku pa smo si s pesmijo Slovenija odkod lepote tvoje zaželeli vse dobro v letu, ki prihaja.

Občina Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here