Kronika policijske postaje Domžale (od 30.12.2019 do 5.1.2020)

0
1742

30. 12. 2019
UNOVČEN PONAREJEN BANKOVEC
Policisti  so  bili obveščeni o unovčitvi domnevno ponarejenega bankovca za 20  EUR,  katerega  je  oškodovanec prejel za plačilo opravljenih storitev. Bankovec  so  policisti  zasegli  in ga bodo poslali v pregled v Nacionalni forenzični laboratorij, prav tako pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

30. 12. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti  so  imeli v postopku mladoletnega kršitelja, kateremu so zasegli manjšo  količino  prepovedane  droge,  o zasegu pa seznanili tudi njegovega zakonitega  zastopnika.  Policisti bodo zoper mladoletnega kršitelja podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

31. 12. 2019
PROMETNA NESREČA IN VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti  so bili obveščeni o prometni nesreči. Ugotovljeno je bilo, da je voznica  zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom zapeljala s ceste v jarek. Prav  tako  je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila pod vplivom alkohola. Policisti nadaljujejo z delom in bodo zoper voznico izvedli ustrezen ukrep.

31. 12. 2019
TATVINA PRENOSNEGA RAČUNALNIKA
Policisti  so  bili obveščeni o tatvini prenosnega računalnika. Ugotovljeno je  bilo,  da  je  neznani storilec iz odklenjene stanovanjske hiše izvršil tatvino  prenosnega  računalnika  in  s tem oškodoval lastnico za okoli 600 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

1. 1. 2020
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti  so  imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo  ugotovljeno,  da  je  le  tega vozil pod vplivom alkohola. Vozniku so policisti  prepovedali  nadaljnjo  vožnjo  in  mu  začasno odvzeli vozniško dovoljenje,  katerega  bodo  skupaj  z  obdolžilnim  predlogom  poslali  na pristojno sodišče.

2. 1. 2020
TATVINA KOLESA Z MOTORJEM

Policisti  so  bili  obveščeni  o tatvini kolesa z motorjem. Ugotovljeno je bilo,  da  je  neznani storilec iz skupne kolesarnice v stanovanjskem bloku odtujil  tam parkirano cross kolo z motorjem znamke XB-31, modro bele barve in  z  opisanim  lastnika  oškodoval  za  okoli  300 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

3. 1. 2020
POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO

Policisti  so  bili  obveščeni  o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec neovirano pristopil do stanovanjske hiše, kjer je  s primernim orodjem, na vzvod, poskušal odpreti vhodna vrata, vendar mu le to ni uspelo. Z opisanim je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 350 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

3. 1. 2020
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

Policisti  so  bili  obveščeni  o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo,  da  je  neznani  storilec  s  primernim  orodjem,  na  vzvod,  odprl panoramska  vrata  dnevne  sobe  stanovanjske  hiše  in tako prišel v njeno notranjost.  Notranjost  je pregledal in iz nje odtujil žensko ročno uro in denar.  Z  opisanim  je  neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 2.200 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

4. 1. 2020
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL

Policisti  so  bili  obveščeni  o  vlomu v osebni avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na parkirišču z neznanim primernim orodjem, na vzvod,  odprl  desna  vrata  na  tam  parkiranem  osebnem  avtomobilu in iz notranjosti  odtujil  nahrbtnik  z  vsebino. Z opisanim je neznani storilec lastnico   odškodoval  za  okoli  300  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

5. 1. 2020 – POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL
Policisti so bili obveščeni o poskusu vloma v osebni avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na parkirišču z neznanim primernim orodjem, na  vzvod,  poskušal  odpreti  odprl  desna vrata na tam parkiranem osebnem avtomobilu,  kar  pa  mu ni uspelo. Z opisanim je neznani storilec lastnika odškodoval  za  okoli  600  EUR.  Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here