Kronika policijske postaje Kamnik (od 30.12.2019 do 5.1.2020)

0
946

30. 12. 2019
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so v Kamniku obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA DENARNICE
Neznani storilec je v trgovskem centru Qlandija izkoristil nepazljivost oškodovanke in izvršil tatvino denarnice iz katere je odtujil večjo vsoto denarja, denarnico pa odvrgel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

31. 12. 2019
ZLORABA OSEBNIH PODATKOV
Oškodovanec se je zglasil na policijsko postajo in prijavil kaznivo dejanje zloraba osebnih podatkov. Policistka je ugotovila da je neznani storilec pri podjetju Telemach preko spleta v imenu oškodovanca naročil mobilni telefon znamke I Phone 11 in pri tem zlorabil osebne podatke z namenom da bi si pridobil premoženjsko korist. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA
Policisti so v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju bo bil izdan plačilni nalog.

01.01.2020
NENADNA SMRT
Policisti so v občini Kamnik obravnavali nenadno smrt mlajšega moškega smrt. Dogodek se še vedno preiskuje, zaenkrat je tuja krivda izključena. Sledi poročilo na ODT.

INTERVENCIJA V VOLČJEM POTOKU
Policisti so v Volčjem potoku obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla partnerja. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

02.01.2020
TATVINA MESA
Neznani storilec je v Rudniku pri Radomljah izvršila tatvino mesnih izdelkov iz sušilnice. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

03.01.2020
TATVINA ZVOČNIKOV
Neznani storilec je v Kamniku izvršila tatvino zvočnikov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

04.01.2020
POSKUS VLOMA V UPRAVO JATA EMONA
Policisti so obravnavali poskus vloma upravo podjetja Jata Emona. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

05.01.2020
TATVINA TABLIC
Neznani storilec je v Kamniku izvršila tatvino registrskih tablic. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA
Neznani storilec je v Mostah pri Komendi poškodoval osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo