Kronika Policijske postaje Kamnik (od 1.6. do 7.6.2020)

0
1760

1.6. 2020
SPUŠČENA PSA NA SPREHAJALNI POTI NA PEROVEM
Policisti so prejeli obvestilo, da mlajši moški vsakodnevno sprehaja večja psa na sprehajalni poti ob Kamniški Bistrici na Perovem v bližini vrtca Zarja. Psa, ki nista na povodcu, nezavarovana tekata sem in tja. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila, zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali.

PREKORAČENA HITROST V NASELJU
V Tuhinjski dolini smo pri kontroli prometa obravnavali voznika motorja, ki je v naselju prekoračil dovoljeno hitrost za 33 km/h. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da gre za mladega voznika, zato mu je bilo proti potrdilu na podlagi 113.a člena ZP-1, odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

2. 6. 2020
PREKORAČENA HITROST V NASELJU
V okolici Kamnika je bila pri kontroli prometa ustavljena voznica osebnega avtomobila, ki je v naselju prekoračila hitrost za več kot 50 km/h v naselju. Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,15 mg/l. Pri postopku je bilo ugotovljeno tudi, da je vozilu potekla veljavnost prometnega dovoljenja in zavarovanje. Na podlagi 113.a člena ZP-1 je bilo proti potrdilu voznici odvzeto vozniško dovoljenje in zoper njo sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

3. 6. 2020
DELOVNA NESREČA V KOMENDI
Policisti so na območju Komende obravnavali delovno nesrečo v kateri se je delavec poškodoval in je bil odpeljan na zdravljenje v KC Ljubljana. Policisti bodo o nesreči obvestili pristojno državno tožilstvo.

POVOZIL SRNO
Voznik je na območju Tuhinjske doline povozil srno in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POZABILA DENAR NA BANKOMATU
Občanka je na bankomatu pri trgovini Tuš na Bakovniku dvignila denar, ki pa ga je nato pozabila v reži bankomata. Najditelja naprošamo, da ga sam prinese na policijsko postajo Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

4. 6. 2020
TATVINA MOTORNEGA VALJARJA IN MEŠALCA ZA BETON
Policisti na območju Tuhinjske doline obravnavajo tatvino motornega valjarja in mešalca za beton. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
V Kamniku se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženki izpolnjevali vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

5. 6. 2020
DRZNA TATVINA IZ HIŠE
Policisti so na območju Kamnika obravnavali drzno tatvino. Storilci so zamotili stanovalko, tako prišli v hišo in iz nje odtujili nekaj predmetov in denar. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE VOZILA
Na območju Kamnika je neznanec pred stanovanjskim blokom poškodoval osebni avtomobil. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

SPOR V LOKALU
Obravnavali smo pretep v gostinskem lokalu v Kamniku. Pri tem je bila ena oseba poškodovana. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VLOM V VOZILO
V Rudniku pri Radomljah so policisti obravnavali vlom v vozilo in poškodovanje vozila. Neznanci so iz vozila odtujili več predmetov. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

6. 6. 2020
POŠKODOVANJE VOZILA
Na območju Kamnika je neznanec pred stanovanjskim blokom poškodoval osebni avtomobil. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

7. 6. 2020
POSKUS VLOMA V NOVOGRADNJO
V okolici Kamnika je neznani storilec je z lomljenjem ključavnic na vhodnih vratih in vratih kleti vstopil v novogradnjo. Ugotovljeno, da ni bilo nič odtujenega. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here