Kronika Policijske postaje Kamnik (od 23.6. do 27.6.2020)

0
1312

23.06.2020
VLOM V NENASELJENO HIŠO
Policisti so v naselju Tunjiška Mlaka obravnavali vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo in sicer je neznani storilec razbil steklo na kletnih vratih prazne hiše in vstopil v notranjost iz katere je odtujil štiri medene razdelilce. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.
 
NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občan se je zglasil na policijsko postajo in povedal, da je 22.6.2020 na Perovem na bencinskem servisu na bankomatu Nove Ljubljanske banke našel denar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan/ka, kateri je pozabil denar pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

GOLJUFIJA
Občanka se je zglasila in podala prijavo kaznivega dejanja goljufije in sicer je neznana oseba z lažnim prikrivanjem preko aplikacije messenger in viber, spravila v zmoto oškodovanko, ki je na škodo svojega premoženja preko western union opravila dva nakazila denarja v tujino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

24.06.2020
TATVINA DVEH OSEBNIH VOZIL
V Mostah je neznanec z originalnimi ključi, katere je predhodno odtujil z delno ograjenega prostora podjetja odtujil dve osebni vozili znamke Audi A 4 črne in bele barve in tako oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA REG. TABLIC
Neznani storilec je v Mostah izvršil tatvino registrskih tablic. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

25.06.2020
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so v Komendi obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil, kjer je bilo ugotovljeno, da je neznanec poskušal vlomiti v vozilo na območju Vrhnike. Sledi zbiranje obvestil in odstop kazenske ovadbe na pristojno policijsko postajo.

GLASNA GLASBA
Policisti so v Mekinjah zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

26.06.2020
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V PODGORJU
V Podgorju je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilne strani vožnje neznanega vozila in voznika s katerim sta z udeležencem oplazila z zunanjim vzvratnim ogledalom in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

GLASNA GLASBA
Policisti so v Šmarci obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru zaradi predvajanja glasne glasbe in glasnega nazdravljanja in petja na javnem kraju, kateri so ob prihodu policistov na kraj s kršitvijo prenehali. Kršiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

27.06.2020
PIJAN OBLEŽAL
Policisti so se posredovali ob klicu občana, da na vozišču leži neznani moški. Ob prihodu na kraj je bil na tleh pred stanovanjskim blokom najden pijan občan, kateri ni našel vhoda v stanovanjski blok in je zaradi močne opitosti zaspal kar na vozišču. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

POŽIG ZABOJNIKOV
Na ekološkem otoku pri Calcitu v Stahovici je neznani objestnež zakuril in požgal tri zabojnike za smeti. Požar so pogasili gasilci iz prostovoljnega gasilskega društva Kamniška Bistrica. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here