33. Izola Karate-Do Camp

0
936

Karate-Do Klub Atom Domžale, se je od 15. – 19. 7. 2020, udeležil, triintridesetega karate-Do mednarodnega Karate seminarja v tradicionalni Izoli. Kljub zapleteni situaciji v letu 2020, s Corona virusom 19, so udeleženci s skrajnimi ukrepi zaščite, na katere je vseskozi opozarjalo vodstvo in organizator seminarja, uspešno z izpiti in piknikom na ribiški ladji, zaključili treninge in bivanje, ter se varno vrnili domov. Tudi tokrat je seminar, kot vsa leta, strokovno vodil, pobudnik in začetnik poletnega seminarja v Izoli, Shihan Ivan Čerič 8.Dan Hanshi, predsednik str. komisije SKIF Slovenije. V pomoč sta mu bila tudi tokrat Renshi Darjan Rošker 6.Dan in Renshi Lovrenc Kokalj 6.Dan, člana str. komisije.
Na seminarju so bile obdelane obvezne, kvalifikacijske šolske in mojstrske kate, obvezni program kumiteja, vseskozi se je vadba pričenjala s kihonom.
Prikaz prijemov s samoobrambno tehniko.

Tudi tokrat je druženje prehitro minilo, a udeleženci so verjetno že na zasluženem oddihu, saj je poletje in vreme vabi v hribe, in na morje.

Iz KK Atom Domžale, so uspešno napredovali:
Boštjan Ukmar 8.Kyu – rumeni pas;
Mazvita Gaja Tlhaolang Strauss, Leon Tshenolo Tlhaolang, Matic Plavec FG, Strauss, Branka Strauss 6.Kyu – zeleni pas;
Anže Levačič, Mark Peterka Ramovš 5.Kyu – modri pas;
Jakob Šernek 4.Kyu – vijolični pas, Lovro Kaluder 3.Kyu – prvi rjavi pas;
Marko Praček FG 1.Kyu tretji rjavi pas in mojstrski kandidat.

Oss!

Zenmedia

Oglasno sporočilo