Testiranje za COVID-19 je opravljeno!

0
1245

Člansko moštvo Domžal je danes zjutraj v celoti opravilo testiranje za Covid-19, ki je pokazalo, da novih pozitivnih primerov Coronavirusa ni! Obvezna sedemdnevna karantena se tako z jutrišnjim dnem spremeni v gibanje, ki bo omejeno na trening in bivalno površino.

Petkov dopoldan je tokrat minil malce drugače. Vsi nogometaši, trenerji in ostali člani strokovnega štaba NK Domžale so namreč v središču mesta, natančneje pred vhodom v Zdravstveni dom Domžale, prestali testiranje za Coronavirus. Rezultati vseh 40 testirancev so uradno negativni, kar pomeni, da se bodo rumeni bojevniki, ob upoštevanju številnih ukrepov kot so izvajanje elektive, ohranjanje primerne razdalje, razkuževanje in ne uporabljanje klubskih prostorov, na igrišče vrnili jutri dopoldan.

Kapetan moštva Senijad Ibričić je dejal: “Zadnji skupni trening pred odhodom v karanteno smo opravili pred natanko sedmimi dnevi, zato se povratka v trenažni proces seveda zelo veselimo. Vseskozi smo trenirali po individualnem programu, tako kot smo to počeli že v marcu, aprilu in maju, toda občutek ni isti. V primerjavi z ostalimi prvoligaši smo sedaj malce v zaostanku, vendar glede na to, da bomo s tekmami začeli malce kasneje, imamo tudi mi na voljo dovolj časa za pripravo. Tekom tedna smo s soigralci in ostalimi redno komunicirali v digitalni obliki, vsi skupaj pa se moramo sedaj prilagoditi novemu sporedu dela in po najboljših močeh oddelati vsak naslednji trening do začetka prvenstva.”

Nogometna zveza Slovenije je hkrati sporočila, da bo kasneje odigrano tudi srečanje z Mariborčani. Prvi ligaški dvoboj bodo rumeni bojevniki tako odigrali v 3. kolu, ko bodo nasproti stali državni prvaki iz Celja! Več o tem, kdaj se bodo rumeni bojevniki pomerili z NK Bravo in NK Maribor, bo znano naknadno.

Besedilo in foto: Nejc Berce

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here