Opravljeno še drugo testiranje za COVID-19

0
1422

Nogometaši, trenerji in strokovni štab Domžal je pred petkovim dopoldanskim treningom opravil ponovno testiranje za Covid-19 in s tem zaključil štirinajstdnevno inkubacijsko dobo.

Še drugo testiranje v zadnjem tednu je tokrat potekalo za vzhodno tribuno domačega Športnega parka, odvzeti vzorci pa so bili znova v celoti negativni! Rumeni bojevniki se tako z današnjim dnem vračajo v vsakdanji proces dela, saj je uporaba zaprtih prostorov ponovno dovoljena. Dosledno upoštevanje ukrepov in priporočil, kot so merjenje temperature, razkuževanje in ohranjanje razdalje, bo potekalo tudi v prihodnje, ko bodo Domžalčani zavzeto nadaljevali s pripravo na prvenstvo.

”V preteklem tednu smo na treninge prihajali že oblečeni v opremo, zato nas veseli, da lahko znova uporabljamo vse klubske prostore. Hkrati je pomembno, da je zdravje vseh v odličnem stanju. Skupna vadba je po povratku iz obvezne karantene potekala na zelo visokem nivoju. Bilo je kar naporno, malce žal pa nam je seveda odpovedane prijateljske tekme z avstrijskim Kapfenbergom. Ne glede na to mislim, da bomo skozi nadaljnje treninge še dodatno izboljšali svojo podobo in tako zelo dobro pripravljeni pričakali gostujočo tekmo s Celjem, ki bo na sporedu naslednjo soboto,” je ob izvrstni novici povedal mladi branilec Sven Karič.

Besedilo in foto: Nejc Berce

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here