Postavimo PUMPTRACK v Komendi

0
1967

Društvo borilnih veščin Komenda se bo na razpisu, ki ga organizira Zavod Aliansa potegovalo za brezplačno postavitev asfaltiranega pumptracka v Komendi. Na ta projekt se občine in podjetja ne morejo prijaviti,  zato bomo na pomoč naši občini Komenda priskočili mi, kot društvo in se potegovali v nagradni igri, kjer lahko z dobro idejo, primerno lokacijo, zagotovljenim gradbenim materialom in prostovoljci, občini doprinesemo družbeno koristno infrastrukturo, ki bo našim otrokom in mladim omogočila kvalitetno, športno preživljanje prostega časa v naravi.

Pumptrack je kolesarski poligon, po katerem pa se lahko vozimo tudi s skiroji, rolkami in rolerji. Menimo, da v Komendi manjka športnih površin, ki bi bile odprte in dostopne mladim.

Komisija bo izmed vseh prijav izbrala tri najboljše, nato pa bo potekalo javno glasovanje na facebooku. Da nam bo dejansko uspelo zmagati, moramo stopiti skupaj, se med seboj povezati in si pomagati. V kolikor nam ne uspe zmagati v nagradni igri, lahko ta projekt postavitve pumptracka nekoč izpeljemo tudi sami.

KAJ MORAMO STORITI?

Na projekt se bomo prijavili z našim društvom JUDO KLUB KOMENDA, za zmago moramo zasnovati celotno idejo, ki vsebuje:

  • načrtovanje aktivnosti na pumptracku
  • predstavitev ideje
  • predstavitveni video kandidatov
  • število prostovoljcev, ki bodo sodelovali pri procesu umeščanja pumptracka
  • zagotovitev gradbenega materiala
  • zagotovitev zemljišča med 400 in 1000 m2 na primerni lokaciji (dostopnost, teren, oblika itd.)
  • opis možnosti za pridobitev gradbenega dovoljenja(obstoječa komunalna infrastruktura, prostorski akti, itd).

Pozivamo vse, ki želeli sodelovati pri projektu, nam priskočiti na pomoč s kakršnim koli predlogom, idejo, gradbenim materialom ali zemljiščem, da nas kontaktirate na mail: bostjan1306@gmail.com ali telefon: 040262901

Hvaležni bomo za vsako pomoč, hkrati pa se veselimo našega skupnega projekta za dobro mladih v Komendi.

Društvo borilnih veščin Komenda

 

 

 

Oglasno sporočilo