Kronika Policijske postaje Kamnik (od 28.2. do 6.3.2022)

0
611

28.2.2022
Najden denar na bankomatu v Kamniku
Na policijski postaji Kamnik se je zglasil občan, ki je prinesel tri bankovce za 20 eur. Denar bo vrnjen lastniku.

1.3.2022
Tatvina defibratorja na Veliki planini
Neznanci so iz reševalne sobe na zgornji postaji nihalke na Veliki planini odtujili defibrator znamke Telefunke tip AEDFR1. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

2.3.2022
Poskus vloma v stanovanjsko hišo v Kamniku
Policisti so na območju Kamnika obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je v času zimskih počitnic na vzvod skozi balkonska vrata poskušal vlomiti in tako priti v notranjost, vendar je od dejanja odstopil. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

4.3.2022
Prometna nesreča II. kategorije  izven naselja Motnik
Policisti so bili napoteni izven naselja Motnik, kjer je voznik osebnega avtomobila zapeljal izven cestišča. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v obcestni robnik, nakar je z vozilom zapeljal desno izven vozišča in obstal v obcestnem potoku. Voznik in sopotnik sta bila z reševalnim vozilom odpeljana na UKC Ljubljana. Kršitelju bo izdan plačilni nalog.

5.3.2022
Vlom v kavarno na območju Kamnika
Operativno komunikacijski center je bil obveščen o sproženem alarmu v kavarni na območju Kamnika. Na kraju je patrulja z zbiranjem obvestil ugotovila, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod skozi vhodna vrata vlomil in tako prišel v notranjost. Iz notranjosti je odtujil blagajno z menjalnim denarjem. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

6.3.2022
Povoženje divjadi
Policisti so obravnavali povoženje divjadi na regionalni cesti Laze v Tuhinju. Voznik osebnega avtomobila je z vozilom zbil srno, ki je na kraju poginila. Za srno je poskrbel lovec. Na vozilu je nastala materialna škoda. Izdano je bilo obvestilo o odstopu.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo