Kronika Policijske postaje Kamnik (od 30.5. do 5.6.2022)

0
1046

30. 5. 2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Komenda obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi vzvratne vožnje. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

31. 5. 2022
KAZNIVO DEJANJA GROŽNJE PO TELEFONU
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje grožnje po telefonu. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA V SUHADOLAH
Policisti so v Suhadolah obravnavali intervencijo na javnem kraju, kjer sta se verbalno sprla soseda. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru so kršitelju izdali plačilni nalog.

01. 6. 2022
OŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec je v Kamniku z neznanim ostrim predmetom poškodoval osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občan iz Komende je na bankomatu NLB pri športni hali našel denar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh in v kolikor se ne najde lastnik denarja, sledi hramba denarja.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM TUŠ – KRANJSKA
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirnem prostoru trgovine TUŠ na Kranjski in sicer je neznani voznik, z neznanim vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

TATVINA KOLESA
Policisti so v naselju Šmarca obravnavali tatvino kolesa NN znamke in neznanih serijskih številk. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA KOLESA
Policisti so v Kamniku obravnavali tatvino kolesa znamke Trek Arizona, serijskih številk 010806587. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Kamnik obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje. Udeleženca zadobila lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

2. 6. 2022
POŠKODOVANJE SADIK NA VRTU
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje sadik na vrtu ( izruvane in uničene sadike krompirja, mlade čebule, pora, zelja, bučk, paradižnika in jagod). Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

DRZNA TATVINA
Na Policijsko postajo Kamnik je poklical oškodovanec in povedal, da je neznani storilec izkoristil njegovo nepazljivost in tako vstopil skozi priprta vhodna vrata ter odšel v dnevno sobo od koder je s fotelja vzel torbico, v kateri je imel oškodovanec spravljeno gotovine in mobilni telefon. Po dejanju je neznani storilec kraj zapustil v neznani smeri. Opis neznanega storilca star cca 25 let, močnejše športne postave, visok 170 cm, kratkih črnih las. Policisti bodo zbrali obvestila in na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

KAZNIVO DEJANJA GROŽNJE PO TELEFONU
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje grožnje po telefonu. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM JAKOPIČEVA ULICA
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirnem prostoru na Jakopičevi ulici in sicer je neznani voznik, z neznanim vozilom trčil v pravilno parkirano motorno vozilo in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

PRETEPEN V ŠMARCI
Policisti so bili obveščeni, da je bila v Šmarci pretepena osebo. Ugotovljeno je bilo, da sta dva storilca pred stanovanjsko hišo pretepla oškodovanca in ga pri tem poškodoval. Oseba je bila z vozilom ZD Kamnik odpeljana na UB KC Ljubljana. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Patrulja PP Kamnik je imela v Kamniku v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.60 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

3. 6. 2022
TATVINA ARTIKLOV SUPERNOVI
Neznani storilec je v trgovini Intersport v Mercator centru odtujil več artiklov in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE GOLJUFIJE
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje goljufije in sicer je oškodovanka preko facebooka kupovala mobilni telefon. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Moste obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila
zaradi prekratke varnostne razdalje. Povzročitelju je bil na kraju izdan
plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
V naselju Žeje se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TRČILA V DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na relaciji Buč – Šmartno v Tuhinju, trčila v divjad in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena LD Šmartno v Tuhinju.

4. 6. 2022
KAZNIVO DEJANJE NEDOTAKLJIVOSTI STANOVANJA
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje nedotakljivosti stanovanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA DENARNICE
Osumljeni je v trgovskem centru Supernova izkoristil nepazljivost oškodovanke in izvršil tatvino denarnice z vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

5. 6. 2022
TATVINA REG. TABLIC
Neznani storilec je v Kamniku izvršila tatvino registrskih tablic. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here