Voznik z osebnim vozilom silovito trčil v most; trčili osebno in kombinirano vozilo

0
204

17.06.2022 ob 0.22 je v naselju Kregarjevo v občini Kamnik voznik z osebnim vozilom silovito trčil v most čez potok Bistričica in ostal ukleščen.
Vozilo je ostalo delno na mostu, delno se je nagibalo nad potok. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, vozilo stabilizirali pred padcem v potok in s tehničnim posegom iz zverižene pločevine rešili ukleščenega voznika. Nudili so pomoč reševalcem, policiji ter namestili pivnike in črevesa v potok zaradi iztekanja motornih tekočin. Z avtodvigalom so vozilo dvignili z mostu. Obveščen je bil tudi dežurni delavec Komunalnega podjetja Kamnik, ki je zavaroval območje mostu, saj je prišlo do popolnega uničenja ograje.


17.06.2022 ob 3.10 sta v naselju Brezje pri Dobu, občina Domžale, trčili osebno in kombinirano vozilo, pri čemer je osebno vozilo pristalo na strehi.
Pred prihodom gasilcev CZR Domžale so bile osebe že izven vozila. Ena se je lažje poškodovala. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilih ter posuli absorbent po izteklih motornih tekočinah.

Vir: Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje
Fotografija je simbolična

Oglasno sporočilo