Priti Radomljam brez točk

0
500

Enkrat gre po načrtih, drugič ne. Domžalčanom na tretjem občinskem derbiju sezone ni uspelo nadgraditi nedeljske zmage v Stožicah. Tekmo 27. kroga Prve lige Telemach so z 1:2 dobili Radomljani.

“Zelo, zelo slab prvi polčas z naše strani. Radomlje so bile veliko boljše. Imeli smo srečo, da je bilo zgolj 0:1. Med odmorom smo se zbrali, zamenjali nekaj stvari in celo prišli do izenačenja. Takoj se nam je ponudila priložnost za preobrat, a nemudoma je sledil protinapad in drugi prejeti zadetek,” je po tekmi dejal strateg Simon Rožman.

V primerjavi s tekmo proti Olimpiji je manjkal oboleli Mirko Mutavčić, v enajsterico se je vrnil Nermin Hodžić: “Pričakovali smo njihovo karo postavitev na sredini in pritisk na zadnjo linijo, a nismo bili dovolj enostavni. Vedeli smo, da bo po vodstvu Radomelj težko priti nazaj. V prvem polčasu smo marsikaj čarali, v nadaljevanju spodbudno začeli, zadeli iz enajstmerovke, posledično imeli vse niti v svojih rokah, potem pa iz treh zaporednih neumnosti prejmeli gol, ki je odločil tekmo.”

“Glede na videno bi bili tokrat zadovoljni s točko, vendar enostavno se nam ni izšlo. Celotna ekipa ni bila na želenem nivoju. V zgoščenem ritmu gre za pričakovana nihanja v igri, toda že čez tri dni imamo novo priložnost za dokazovanje. Odhajamo v Celje, kjer želimo pred premorom v neposrednem boju za evropska mesta vknjižiti pozitiven rezultat,” je po neuspehu na domačih tleh povedal Rožman.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Sportida

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here