Kronika Policijske postaje Kamnik (od 13.3. do 19.3.2023)

0
302

13. 3. 2023
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so na parkirnem prostoru Vegrad obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno
tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA ŠUTNI
Policisti so na mestni Šutna ulici obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA V LIDLU
Policisti so v Lidlu obravnavali tatvino artiklov. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE GROŽENJ
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje groženj, ki jih je osumljeni izrekel preko elektronske pošte. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V IC ŽEJE
Policisti so v IC Žeje pri Komendi obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi izsiljevanja prednosti. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami izsilil prednost vozniku, ki je pravilno pripeljal po prednosti cesti in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POŠKODOVANJE DVIŽNIH VRAT
Neznani storilec je v Zgornje Tuhinju poškodoval dvižna vrata. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V TC SUPERNOVA
Policisti so v TC Supernova obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

14.3.2023
IZPUŠČEN PES
Policisti so bili obveščeni, da je na sprehajalni poti ob Kamniški Bistrici izpuščen pes. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, kdo je lastnik psa in mu izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

KAZNIVO DEJANJE ZANEMARJANJE MALDOLETNE OSEBE IN SUROVO RAVNANJE
Policisti so obravnavali kaznivo zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE GROŽENJ
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje groženj, ki jih je neznana oseba izrekel oškodovancu na njegovem naslovu. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla mama in sin. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

15. 3. 2023
INTERVENCIJA V SUHADOLAH
Policisti so v Suhadolah obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla oče in sin. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

UGRIZ PSA
Policisti so bili obveščeni, da je v naselju Moste pri Komendi sprehajalca med sprehodom napadel spuščen nezavarovan pes in ga telesno poškodoval. Policisti bodo zoper lastnika psa izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla soseda. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

16. 3. 2023
PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Žeje pri Komendi obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila zaradi prekratke varnosten razdalje. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem
prometu.

UGRIZ PSA
Policisti so bili obveščeni, da je v naselju Perovo sprehajalca med sprehodom napadel pes na povodcu in ga telesno poškodoval. Policisti bodo zoper lastnika psa izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

KAZNIVO DEJANJE LAHKIH TELESNIH POŠKODB IN GROŽENJ
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje groženj in povzročitve lahkih telesnih poškodba, kjer je osumljeni z leseno palico in izrekom groženj napadel soseda ter ga telesno poškodoval. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POVOZIL DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na regionalni cesti iz smeri Tuhinja proti Kamniku v naselju Nevlje trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena pristojna lovska družina.

17. 3. 2023
PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Moste pri Komendi obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA V ZGORNJEM MOTNIKU
Policisti so v Zgornjem Motniku obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla soseda. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

18. 3. 2023
INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla soseda. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

19. 3. 2023
TATVINA DENARJA
Neznani storilec je v gostinskem lokalu izvršil tatvino menjalnega denarja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA V GODIČU
Policisti so v Godiču obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla mož in žena. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem
redu in miru.

POVOZIL DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je na regionalni cesti iz smeri Tuhinja proti Kamniku izven naselja češnjice v Tuhinju trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. Prav tako je bila o dogodku obveščena pristojna lovska družina.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo