Kronika Policijske postaje Kamnik (od 11.3. do 17.3.2024)

0
614

11.3.2024
PROMETNA NESREČA
Na Novem Trgu v Kamniku se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POŠKODOVANJE VRAT NA ŠOLI
Na podružnični šoli v Mekinjah je neznani storilec poškodoval garažna vrata, ki vodijo v prostor v katerem se nahajajo športni pripomočki. Nastala je materialna škoda za okoli 150 eur. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PROMETNA NESREČA
Na regionalni cesti Duplica-Mengeš se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

12.3.2024
PROMETNA NESREČA
Na Tunjiški cesti v Kamniku se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

REALIZIRANA PRIVEDBA
Policisti so na podlagi Okrajnega sodišča v Kamniku, realizirali odredbo za privedbo osebe, katera se ni zglasila na sodišče, prav tako pa ni prevzela pošte. Oseba je bila odpeljana na sodišče.

VERIŽNO TRČENJE NA PEROVEM
Policisti so na Perovem obravnavali prometno nesrečo z udeležbo treh vozil, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika, ki je nato sprožilo verižno trčenje še dveh vozil. Po vseh zbranih obvestilih bo povzročitelju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

13.3.2024
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli v Športnem parku Podgorje v postopku osebo, ki je imela v posesti manjšo količino prepovedane droge. Zaseženo bodo policisti poslali v analizo in v primeru pozitivne analize bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

PROMETNA NESREČA
V naselju Dob na območju PP Domžale, se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

14.3.2024
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so v Šmarci obravnavali poskus vloma v vozilo. Neznani storilec je pristopil do vozila in z neznanim predmetom na sovoznikovih vratih poskušal vlomiti v vozilo, vendar je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA TORBICE V AVSTRIJI
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in podala prijavo za tatvino torbice z vsebino v Avstriji. Neznanec ji je na neznan način odtujil ročno torbico, denarnico z dokumenti ter ključe od osebnega vozila. Sledi Poročilo na okrožno državno tožilstvo.

ZASEG KOLESA Z MOTORJEM
Policisti so imeli pri kontroli prometa na Ljubljanski cesti, v postopku mladoletnega voznika kolesa z motorjem, znamke Benelli 49X. Med samim postopkom je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo na kraju začasno zaseženo kolo z motorjem ter s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Mladoletnika je na kraju prevzel zakoniti zastopnik, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

15.3.2024
GOLJUFIJA PRI NAKAZILU
Policisti so bili obveščeni o goljufiji v enem izmed Kamniških podjetij. Ugotovljeno, da družba že več let posluje z drugim podjetjem iz Nemčije. Poslovanje je potekalo preko e- pošte, v katero se je tokrat vmešal neznani storilec ki je družbi posredoval lažni račun za plačilo naročila, na katerega je potem druga družba nakazala 11.782,80 eur. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POSKUS VLOMA V KABINET NA ŠOLI
Policisti so bili obveščeni o poskusu vloma v športni kabinet. Neznani storilec je med 12.00 in 12.50 uro neovirano pristopil do kabineta športne vzgoje, ki so bila zaklenjena in na neznan način, po vsej verjetnosti s silo telesa poskušal vstopiti v notranjost, od dejanja pa je iz neznanega razloga odstopil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16.3.2024
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Zikovi ulici obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika, ki je trčil v vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PROMETNA NESREČA
Na Ljubljanski cesti pri trgovini Lidl se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

17.3.2024
VDOR V INFORMACIJSKI SISTEM IN TATVINA KRIPTOVALUT
Na policijsko postajo se je zglasil občan in podal prijavo vdora v informacijski sistem in tatvine kripto valut. Ugotovljeno je bilo, da so neznani storilci na neznani lokaciji vdrli v informacijski sistem in v njem dostopali do podatkov denarnic iz katerih so izvedli tatvino 12.986,95 dolarjev. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here