Policija prosi za informacije o pobeglem vozniku skuterja

0
418

V petek, 29. 3. 2024, je nekaj minut po 19. uri, v križišču Ljubljanske in Rojske ceste v Domžalah, prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila.
V navedeno križišče je pripeljal voznik belega skuterja, v nasprotni smeri je peljalo službeno vozilo policije, voznik osebnega vozila rdeče barve pa je stal pred semaforjem na katerem je gorela rdeča luč. Voznik skuterja je v križišče pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in nato naglo spremenil smer vožnje, ter zato trčil v voznika rdečega osebnega vozila pred semaforjem. Voznik skuterja je padel, nato pa se takoj pobral in odpeljal s kraja nesreče, med tem pa trčil še v službeno vozilo policije. Policisti voznika skuterja niso uspeli izslediti, med tem pa je s kraja odpeljal tudi voznik rdečega osebnega vozila.

Naprošamo voznika rdečega vozila, da se zglasi na Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56 ali pokliče na telefonsko številko 01/583 88 20 ali 113. Prav tako naprošamo za informacije vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku skuterja.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here