Dobrodelni tek Tečem, da pomagam

0
121

Lions klub Kamnik je v soboto, 8. junija 2024, organiziral dobrodelni tek Tečem, da pomagam, ki se le letos prvič odvijal v Športnem parku Podgorje. Zbranim se je ob tej priložnosti v imenu Občine Kamnik pridružila podžupanja Romana Učakar skupaj z županom Občine Komenda Jurijem Kernom, z direktorjem Zavoda za turizem in šport Kamnik Lukom Svetcem, predsednikom Športne zveze Kamnik Dušanom Papežem in predsednikom Krajevne skupnosti Podgorje Gregom Cvirnom.

Podžupanja Romana Učakar je poudarila, da tek Tečem, da pomagam predstavlja zdrav način življenja in dejala, da so tekači lahko ponosni nase, kajti tekli so resnično za dober namen. Zahvalila se je organizatorjem, ki so tek ponovno obudili po štirih letih ter iskreno čestitala vsem, ki so dokazali, da imajo srce na pravem mestu.

Zbrana sredstva iz naslova startnin so bila v celoti namenjena ne le socialno ogroženim otrokom in mladim, ampak tudi perspektivnim športnikom, kulturnikom in ostalim nadarjenim mladim naše občine. Glavni namen dogodka je bil, da je prav vsem omogočena udeležba z minimalnim prispevkom, ki pa bo namenjen perspektivnim mladim naše občine.

Tek je štel kot 3. tekma Tekaškega pokala Občine Kamnik, tekačice in tekači pa so se pomerili razdalji 850 metrov in 4,8 km v treh kategorijah (ženski, moški in otroški).

Občina Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here