Nadzorniki v upravo Heliosa imenovali še dva nova člana

0
3074
Vir: Helios Domžale d.d.; 30.april 2014

Na včerajšnjem zasedanju nadzornega sveta družbe Helios Domžale, d. d., so nadzorniki v upravo Heliosa imenovali še dva nova člana. Hubert Culik bo zadolžen za raziskave in razvoj ter nabavno, Patrick Lichtblau pa bo v novi upravi zadolžen za operativo. Oba člana prihajata iz Ring International Holdinga. Z mesta člana uprave je bil odpoklican Aleš Skok. Nadzorni svet se je seznanil tudi z rezultati poslovanja Skupine Helios v prvih treh mesecih leta 2014.

Heliosovi nadzorniki so na današnji seji odpoklicali Aleša Skoka, dosedanjega člana uprave Heliosa Domžale, d. d. V upravo so nadzorniki imenovali dva nova člana – Huberta Culika in Patricka Lichtblaua. Hubert Culik je direktor podjetja Remho, ki je novi večinski lastnih družbe Helios, v Heliosovi upravi pa bo zadolžen za raziskave in razvoj ter nabavo. Patrick Lichtblau je doslej opravljal funkcijo tehničnega direktorja v RIH, v novi Heliosovi upravi pa bo deloval kot direktor za operativo.

Celotno novo Heliosovo upravo tako sedaj sestavlja pet članov: predsednik uprave Aleš Klavžar ter člani uprave: David Kubala, član uprave za finance, Gert Schmidt-Leuhusen, član uprave za prodajo in trge, Patrick Lichtblau, član uprave za operativo, in Hubert Culik, član uprave za raziskave in razvoj ter nabavo. Člana, ki sta bila imenovana danes, s funkcijo nastopita takoj po imenovanju.

Nadzorni svet se je danes seznanil tudi z rezultati poslovanja Skupine Helios v prvih treh mesecih letošnjega leta.

Uprava Helios Domžale, d. d.

Oglasno sporočilo