Lenart Zajc kandidat za župana občine Domžale

0
3018
Vir: Socialni demokrati Domžale in Solidarnost; 12.september 2014

Socialni demokrati Domžale in Solidarnost se zavedamo, da je temeljno poslanstvo občine zagotavljati ustrezne pogoje za kakovostno življenje občanov v najširšem smislu. Sodoben razvoj občine lahko temelji le na kvalitetnih kadrih, ki ga usmerjajo in vodijo z upoštevanjem mnenja in neposrednih pobud prebivalstva, prek krajevnih skupnosti in organizacij in društev v občini in usklajevanjem v ožji in širši regiji.

V ta namen smo pripravili cilje razvoja in delovanja Občine Domžale. Cilje smo dopolnili z načrtom razvojnih projektov za njihovo uresničevanje, ki podpirajo tako dolgoročne kot kratkoročne razvojne cilje.

Da bomo to lahko uresničili potrebujemo ekipo in osebo čvrstega karakterja in ustreznih vrednot, ki bo pognal motorje in vseskozi zagotavljal ustrezen razvoj našega mesta.

LENART ZAJC, kandidat za župana občine Domžale s podporo Socialnih demokratov in Solidarnosti je oseba, ki je s svojimi vrednotami in trdnimi stališči ter neomajnim karakterjem že dokazal, da besede niso dovolj. Potrebna so dejanja in Lenart Zajc je s kvalitetno ekipo pripravljen uresničiti program, ki smo si ga zadali in prinaša dvig kvalitete življenja v Občini Domžale predvsem pa enake možnosti za vse.

O Lenartu Zajcu

Pisatelj Lenart Zajc, sin slovenskega književnika Daneta Zajca in gledališke režiserke Helene Šobar Zajc živi in ustvarja na v Žejah pri Domžalah. Svojo kariero je začel kot profesor zgodovine, kasneje tudi filozofije. Po zaključku učiteljevanja in izdaji prve deloma avtobiografske knjige »5 do 12h« se je odločil za profesionalno pisateljsko in založniško pot. S svojimi literarnimi deli je bil že večkrat uvrščen v boj za priznane literarne nagrade, med drugim tudi Kresnika. V tem času je deloval na področju kvalitativnih raziskav, sledila je zaposlitev na funkciji direktorja marketinga založbe Educy, vodil pa je tudi promocijo Knjigarne Rimljanka in bil direktor Lutkovnega gledališča Jože Pengov. Prav tako je deloval v vlogi urednika tujejezične zbirke Litera Slovenica, zbirke Lunapark Založbe Goga in je soustanovitelj mreže literarnih hiš Halma s sedežem v Berlinu.

Slovensko družbo je med drugim pretresal tudi z literarnimi deli Zgodbe iz teme, Hevimetal, Mustang. Kot posledica njegovega udejstvovanja na protestih je nastal kronološki zapis dogodkov v obliki kratkih zgodb z naslovom Vstaja zombijev.

Lenart Zajc je tudi ustanovni član Mreže za neposredno demokracijo, sodeloval pa je tudi pri formiranju stranke Solidarnost.

Več si lahko preberete na www.lenart-zajc.com.

  • Socialni demokrati in Solidarnost smo pripravljeni z inovativnimi pristopi, izkušnjami in znanjem zagotavljati uresničevanje opredeljenih ciljev in s tem zagotoviti naši občini novo prihodnost.
  • Občino Domžale se mora vrniti med gospodarsko najbolj uspešne občine v Sloveniji.
  • Zavedamo se, da so DOMŽALE MOJE MESTO, mesto vsakega Domžalčana in Domžalčanke posebej in mesto vseh nas. Ne smemo dovoliti, da nas zadovoljnost zaradi minulih dosežkov uspava. Zavzemati in obriti se moramo za nadaljnji in stalen razvoj h kateremu moramo stremeni, če nočemo postati le spalno naselje prestolnice!

Program Socialnih demokratov Domžale in Solidarnosti ter več o kandidatu za župana Lenartu Zajca si lahko preberete na spletni strani www.lenart-zajc.com.

Socialni demokrati – Solidarnost

Oglasno sporočilo