Območna revija otroških in mladinskih pevskih zborov občine Kamnik

0
3760

Vir: Občina Kamnik, 13. marec 2012
12. marca je v sklopu prireditev ob občinskem prazniku potekal prvi izmed dveh koncertov Območne revije otroških in mladinskih pevskih zborov občine Kamnik z naslovom »Poj z menoj«. V dveh dneh se bo tako predstavilo okoli 700 mladih pevk in pevcev.

Pestro dogajanje v Domu kulture Kamnik bo v znamenju nastopov otroških in mladinskih pevskih zborov s selektorji iz osnovnih in srednjih šol občine Kamnik v organizaciji Javnega sklada za ljubiteljsko kulturo – izpostava Kamnik.

V prvem koncertnem popoldnevu, ki ga je strokovno spremljala Andreja Martinjak, z vezno besedo pa Tanja Kropivšek, so se z zanimivimi nastopi predstavili Otroški pevski zbor Vrtca Antona Medveda Kamnik, Otroški pevski OŠ Frana Albrehta – podružnica Mekinje, Otroški pevski zbor »Škrjančki« OŠ Frana Albrehta – podružnica Tunjice, Otroški pevski zbor OŠ Frana Albrehta – podružnica Nevlje, Zbor vzgojiteljic in vzgojiteljev 1. in 2. letnika Šolskega centra Rudolfa Maistra Kamnik, Mladinski pevski zbor OŠ Stranje, Mladinski pevski zbor OŠ Frana Albrehta Kamnik, Otroški pevski zbor OŠ Frana Albrehta Kamnik, Otroški pevski zbor OŠ Stranje in Otroški pevski zbor OŠ Frana Albrehta – podružnica Nevlje.
Nadobudne pevke in pevce je nagovoril župan Marjan Šarec, ki je pozdravil njihovo željo po petju in nastopanju ter njim in ponosnim staršem zaželel prijeten pevski večer.
Vabljeni tudi na drugi koncert, ki bo jutri, v sredo, 14. marca 2012, ob 17. uri v Domu kulture Kamnik.

Oglasno sporočilo