Kronika na območju policijske postaje Domžale (24.11.- 27.11.2015)

0
3623
Vir: Policijska postaja Domžale; 1.december 2015

24.11.2015
Zaseg petard v Domžalah

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli več kosov petard. Zaradi kršitev določil ZEPI so mu bile na podlagi Potrdila zasežene. Zoper kršitelja bo uveden obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

24.11.2015
Vlom v garažo v Domžalah

Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni o vlomu v garažo v Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil več kosov različnega tehničnega orodja. Policisti v zvezi z vlomom še zbirajo obvestila.

25.11.2015
Tatvina nafte iz tovornega vozila v Lukovici

Policisti so bili obveščeni o tatvini nafte iz tovornega vozila v Lukovici pri Domžalah. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja so ugotovili, da je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila odtujil 450 litrov dizelskega goriva. Policisti v zvezi s tatvino še zbirajo obvestila.

25.11.2015
Najden odtujen osebni avtomobil v Domžalah

Policisti so pri rednem pregledu opazili parkiran osebni avtomobil, ki je bil podoben odtujenemu. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da vozilo izvira iz kaznivega dejanja, zaradi česar je bil zasežen in kasneje vrnjen oškodovancu. Policisti v zvezi s tatvino še zbirajo obvestila.

25.11.2015
Tatvina osebnega avtomobila v Domžalah

Policisti so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila v Domžalah. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja so ugotovili, da je neznani storilec odtujil osebni avtomobil znamke Seat tipa Leon, črne barve, pet vratni model, letnik 2006, z nameščenima registrskima tablicama CE DP-307. Policisti v zvezi s tatvino še zbirajo obvestila.

27.11.2015
Sum ponarejenega bankovca in zaseg le-tega

Policisti so bili s strani delavcev banke obveščeni, da so pri rednem štetju denarja našli denar, za katerega sumijo, da je ponarejen. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da gre dejansko za sum ponarejenega denarja, zaradi česar je bil le ta zasežen in poslan v nadaljnjo analizo. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

27.11.2015
Vlom v stanovanjsko hišo v Spodnjih Lokah pri Domžalah

Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Spodnjih Lokah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil zlatnino in gotovino. Policisti v zvezi s tatvino še zbirajo obvestila.

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj » VLOMOV V STANOVANJSKE HIŠE«. V zvezi s tem naprošajo vse, da v primeru pojava ali koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh dejanj, to sporočijo na Policijsko postajo Domžale, telefonska številka 01-724-65-80, na brezplačno številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številka 080-1200.

Oglasno sporočilo