Občina Lukovica z novo konferenčno sobo

0
6177
Vir: Občina Lukovica; 24.december 2015

V sredo, 16. decembra 2015, so se s slavnostno sejo občinskih svetnikov in svetnic uradno odprla vrata nove Konferenčne sobe Občine Lukovica. V sklopu prenove notranjosti občinske stavbe in kulturnega doma Janka Kersnika so se uredili tudi mansardni prostori, v katerih se poleg pisarn sodelavcev občinske uprave nahaja tudi nova pridobitev.

V začetku decembra so se sodelavci občinske uprave Občine Lukovica preselili iz Šentvida v Lukovico, kjer so se uredili prostori v notranjosti za njihovo delovanje. Prenova je prinesla tudi novo spremembo za občinski svet, in sicer bodo svetniki in svetnice lahko nemoteno delovali v novi Konferenčni sobi.

Vsi občinski svetniki in svetnice Občine Lukovica Bojan Andrejka, Tomaž Andrejka, Zvonko Avbelj, Franc Barlič, Tomaž Beden, Janez Bernot, Tina Bregar, Roman Cerar, Barbara Dimc, Vincenc Dragar, Matevž Kink, Mateja Per, Tomaž Prohinar, Ines Sovec in Olga Vrankar so se tretjo sredo v decembru udeležili druge izredne seje Občinskega sveta Občine Lukovica, ki je sovpadala z odprtjem nove Konferenčne sobe. Odprla sta jo najstarejši svetnik Janez Bernot in najmlajša svetnica Tina Bregar, namenjena pa bo kot rečeno delovanju občinskega sveta ter delovnim telesom občinskega sveta. Seje se bodo tako preselile iz dvorane kultrnega doma Janka Kersnika v mansardni prostor.

Za idejno zasnovo je poskrbel župan občine Lukovica Matej Kotnik, še posebno zanimiva pa je zadnja stena, saj so na njej zabeleženi vsi svetniki oziroma člani občinskih svetov vseh preteklih mandatov. Izvajalci del so bili domačini, k stroškom za opremo pa je prispevalo sredstva tudi trgovsko podjetje Hofer.

obcina_lukovica_prostori

Oglasno sporočilo