1.1. KARATEISTI DOMŽAL TRADICIONALNO V KAMNIŠKI BISTRICI

0
2963

V Kamniški Bistrici  so 1. 1. tradicionalno pele kimone.  Karate-Do  klub Atom Domžale se ni izneveril tradiciji in je v sončnem dnevu, pod kamniškimi planinami, na novega leta dan, 2016, izpeljal  osvežujoči trening. 

Zbralo se je za lep razred, različnih starosti športnikov in športnic, ki so si z vadbo na prostem, že kar prvega privoščili veliko zdravja, sreče in notranjega miru.  Seveda je po neprespani noči težko vstati in se zapeljati v povsem drugačno situacijo.

karate_1_1_2016_1

Sonce, narava in vadba, trenutek odločitve spremeni vse in nobenemu, po vadbi ni žal, da je navsezadnje ob čaju pozdravil prijatelja, prijatelje in v koči strica Marjana zadihal v prijateljstvu in sproščenosti. Odlični športniki so med nami, je dejal Sensei Kokalj in izpostavil naj športnika Žana Podborška, brez katerega bi  Atom težje dosegal tako vrhunske rezultate. Domov se je vračal s po štirimi pokali, kar se je zajetno poznalo pri skupnih seštevkih. Njegova odlična sestra Karin prav tako. Atom je ostal na internacionalnem Karate-Do prizorišču v špici.

Predsedniki  gostujočih klubov, ki so bili prisotni, so v govorih izkazali vse pohvale in se dotaknili tudi lastnih uspehov.

Mesec Januar se bo začel s turnirjem v italijanski Mantovi. Mednarodnimi Rušami, Portugalsko, največji dogodek bo SP v Indoneziji, Jakarta 2016.

Pokal Domžale 2016 bo 16. oktobra.

Srečno

ZENMEDIA

Oglasno sporočilo