Dvakratno silvestrovanje v Domžalah

0
4014
V novo leto smo v Domžalah skočili kar dvakrat; najprej otroci z otroškim silvestrovanjem ob 11. uri v velikem šotoru na tržnem prostoru ter nato še silvestrovanje v nabito polnem šotoru z glasbo, plesom in v prijetnem razpoloženju, za katerega so poskrbeli v ansamblu Veseli svatje.
V dopoldanskih urah zadnjega dneva v letu je bil za otroke pripravljen bogat program. Plesna šola Miki je poskrbela za glasbeno-plesni zaključek leta. Otroci in starši so s pomočjo Mikijeve animatorke peli, plesali in se zabavali. Potekale so tudi delavnice, na katerih so lahko otroci okrasili plastične kozarčke za otroško penino. Malo pred dvanajsto uro je napočilo glasno otroško odštevanje, sledilo je pitje otroške penine in sladkanje s torticami na palčkah.
Ob 22. uri zvečer pa se je začela zbirati tudi odrasla množica željnih silvestrovanja na prostem. Župan Občine Domžale Toni Dragar je pred odštevanjem v novo leto vsem občankam in občanom zaželel leto polno ustvarjalnosti, zdravja in sreče. Obiskovalci silvestrovanja so skupaj z županom odštevali zadnjih deset sekund do polnoči, zatem pa si nazdravili s penino ter si voščili novo leto. Po čestitkah je nebo razsvetlil veličastni ognjemet, ki so ga imeli pripravljenega na parkirišču za šotorom, po ognjemetu pa se je nadaljevalo slavje do tretje ure zjutraj.
silvestrovanje_domzale (2) silvestrovanje_domzale (3) silvestrovanje_domzale (4) silvestrovanje_domzale (5) silvestrovanje_domzale (6)
Oglasno sporočilo