Kronika na območju Policijske postaje Domžale (8.2. – 12.2.2016)

0
7519

8.2.2016
Vlom v avtomobil v Domžalah
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v njegov osebni avtomobil v Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil PVC masko žarometov. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

12.2.2016
Tatvina osebnega avtomobila v Radomljah
Policisti so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila v Radomljah. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja so ugotovili, da je neznani storilec odtujil osebni avtomobil WV tipa Golf, serija 5, rdeče barve, letnik 2004, z nameščenima registrskima tablicama LJ UL-863. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

2 x zaseg prepovedane droge
Policisti so imeli na območju upravne enote Domžale v postopku dva občana, katerima so med postopkom zasegli manjšo količino prepovedane droge. Zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami bodo policisti zoper navedena storilca uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj » VLOMOV V STANOVANJSKE HIŠE«. V zvezi tega policisti naprošajo vse, da v primeru pojava ali koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh dejanj sporočijo na Policijsko postajo Domžale, telefonska številka 01-724-65-80, na brezplačno številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številka 080-1200.

Oglasno sporočilo