Karate turnir Bushido Banja Luka 2016

0
3473

V sedaj že zelo bivši skupni državi, saj večina mladih v BIH in nasploh Krajini, ne ve kako zgleda Slovenija, je Karate ekipa iz Domžal, na velikem mednarodnem Karate turnirju Bushido 2016, Banja Luka, dosegla lep uspeh. Dosegli so dvakrat tretje mesto in ekipno 1.mesto.

Domžale je na prestižnem Karate turnirju, 20. 3. 2016, v Banja Luki –BIH, zastopala osem članska delegacija KK Atom Domžale, pod vodstvom Senseia Lovrenca Kokalja Renshi, Domžale in inštruktorja Mitja Derenda, Trojane. Na štirih boriščih se je na lepo marčevsko nedeljo pomerilo 650 tekmovalcev in tekmovalk, različnih starostnih kategorij.  Od domžalčanov je v svoji kategoriji, po odličju najprej posegel Blaž Štiftar, 3.mesto kate in potem še izredno uspešna in v ogromni konkurenci, Karin Podboršek, 3.mesto kate. Manj sreče sta imela v posameznih bojih Timotej Mršič in Andrej Neškoski, saj sta oba v polfinalu naletela na domače favorizirane tekmovalce. Ekipa v postavi, Timotej Mršič, Andrej Neškoski in Blaž Štiftar so dosegli 1.mesto.  Uspešno je tekmovala Janja Prvinšek iz Trojan. Iz Slovenije je bilo na turnirju opaziti tudi KK Krka in KK IG Shotokan, kateri so tudi uplenili nekaj medalj.

Banja Luka je znana po svojih mesnatih svaljkih in pred odhodom v Slovenijo, ki je slavila zmage naših orlov v Planici, o tem slavju se je govorilo tudi tam, so si jih vsi lepo privoščili.

ZENMEDIA

IMG_3546 IMG_3587 IMG_3627 copy IMGmed_3569 IMGmed_3591 IMGmed_3598 IMGmed_3609 copy IMGmed_3657

 

Oglasno sporočilo