Iščejo pastirje z vsega sveta. Sanjska služba pastirja v Eko resortu pod Veliko planino

0
5172
Letovišče, ki se pod Veliko planino odpira septembra letos, se je promocije lotilo na nekoliko drugačen način: zainteresiranim ponujajo službo pastirja.

“Iščete sanjsko službo? Pridružite se naši ekipi in postanite pastir.” Tako svojo promocijo začenjajo v Eko resortu pod Veliko planino, ki svoja vrata odpira septembra 2016. “Izbrali bomo deset kandidatov, odprti pa smo za prijave z vsega sveta,” nam je pojasnila Barbara Bešter, predstavnica nove počitniške točke.

Pastir dela tudi ob koncih tedna in ob praznikih

Izbrani kandidati se bodo lahko sami odločili, ali bodo prišli delat za dva, tri ali štiri tedne, pričakovati pa bodo morali fleksibilen delovni čas: večinoma gre za od štiri do šest ur dela na dan, morajo pa biti pripravljeni delati tudi ob večerih, koncih tedna in praznikih.

Naloge bodo vključevale skrb za živali in vrt ter vodenje delavnic.Naloge bodo vključevale skrb za živali in vrt ter vodenje delavnic.

 

Od kandidatov pričakujejo znanje angleščine, dobre komunikacijske sposobnosti in profesionalnost, pogoj za prijavo pa je polnoletnost. Zadolžitve izbrancev bodo skrb za živali, vrt, wellness in naravni bazen, delali pa bodo tudi kot vodiči in vodili delavnice za otroke.

Plačilo bo predvsem brezplačno bivanje v eni od turističnih namestitev ter hrana. “Vključene so tudi vse aktivnosti, ki jih ponujamo, od plavanja do uporabe wellnessa. Seveda bodo izbrani kandidati dobili neko simbolično plačilo, predvsem pa tukaj ne bodo imeli nobenih stroškov.

Nekaj hiš je že postavljenih, resort bo nared septembra, ko bodo tudi zaposlili pastirje, ki jih iščejo prek videa. V njem trdijo, da ponujajo sanjsko službo. Pastirji bodo delali od dva do štiri tedne. Video je v angleščini, v Eko resortu so nam pojasnili, da računajo na tuje goste, zato bodo morali pastirji znati angleško. Znanje slovenščine ni nujno.

Zanimanje je veliko

Postopek prijave je takšen, da morajo zainteresirani na Facebooku najprej deliti promocijski video Eko resorta, nato pa poslati prijavo. Video je od 11. marca, ko je bil objavljen, delilo že okoli 1.400 uporabnikov, prijav za službo pa je do zdaj prispelo že okoli tisoč.

Oglasno sporočilo