Dekleta ekipe U17 zmagovalke močnega mednarodnega turnirja v Puli!

0
3222

Med velikonočnimi prazniki in reprezentančnim odmorom, katerega je veliko klubov izkoristilo za proste dneve, so naša dekleta tekmovala na močnem mednarodnem turnirju v Puli in se na koncu veselila ZMAGE!

Dekleta so tekmovala v konkurenci desetih ekip, ki so bile razdeljeni v dve skupini. V petek in soboto (3. in 4.4.2015) smo se najprej udeležili prekrasne otvoritve, kjer se je v Puljski areni predstavilo 58 ekip. Po končani otvoritvi smo spremljali tekme v skupini, kjer so naše punce nekoliko nesrečno osvojile drugo mesto (pred njimi je končala samo lansko leto tretje uvrščena ekipa), a zato še bolj predano in odločno krenile v nedeljsko polfinale, kjer so se pomerile z lanskimi zmagovalkami, FC Forstern iz Nemčije. Srečanje je bilo napeto, na koncu pa se je končalo z 0:0 in so sledili streli z 11-ih metrov. Radomljanke so suvereno opravile z vsemi petimi streli, za nameček pa je kapetanka Tara Komatar ubranila predzadnji strel nemkam in veliki finale je bil tu.

Le nekaj ur kasneje pa veliko finale na mestnem stadionu v Puli, kjer so naša dekleta čakala še ene nemške, nogometašice v prekrasnem ozračju, pred več kot 1.000 gledalci!

Srečanje je pravo finalno, z nekaj živčnosti na obeh sstraneh, a to je pač finale. Ponovno nismo videli zadetkov in vnovič čakal na nogometno lotreijo, kjer pa so Radomljanke ponovno dokazale, da znajo v ključnih trenutkih zbrati misli in veselje se je lahko pričelo.

Dekleta, Tara Komatar, Lara Puc, Patricija Kos, Anja Blažič, Zala Vindišar, Neva Kumalić, Nina Ekić, Tija Vrhovnik, Barbara Bavčer, Klara Rahne, Neža Razpotnik, Ana Černelič, Lara Markič, trener Meho Bašić in celotna spremljevalna ekipa z navijači vred, si zaslužijo velike pohvale, čestitke pa so jim namenili tudi organizatorji turnirja.

VSI ZA moj, tvoj, naš klub, VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

Oglasno sporočilo