Prva kandidata za sanjsko službo pastirja v Eko resortu pod Veliko planino sta izbrana!

0
3980
Med več kot 3000 prijavami, smo izbrali prva dva kandidata, ki bosta pričela delo v Eko resortu pod Veliko planino septembra 2016.
Eko resort beneath Velika planina
Ne pričakujemo posebnih izkušenj in posebnih znanj, prepričajo nas prijave, iz katerih začutimo, da si kandidat službe pastirja resnično želi!
Poslovni Američan – direktor software podjetja iz Bostona, ki si službe gotovo ne želi zaradi pomanjkanja denarja, nas je v kratki prijavi, v kateri je za sanjsko službo  še celo ponudil plačilo, prepričal, da si neizmerno želi pobega v zeleno Slovenijo, v prečudovito okolje in neokrnjeno naravo, v katerem se nahaja Eko resort pod Veliko planino. Delo pastirja bo tako zanj prava antistresna terapija, kakršne si v današnjem hitrem tempu življenja želi nešteto kandidatov, kot razbiramo iz prijav.
Pastir iz Makedonije
Drugi izbrani kandidat je izkušeni pastir iz Makedonije, ki je v svoji prijavi dokazal, da si svoje pastirske izkušnje resnično želi deliti tudi z nami. Kar 200 ovac ga bo moralo počakati doma, medtem, ko bo svoje pastirsko znanje in izkušnje delil z nami in z gosti Eko resorta pod Veliko planino.
Še 8 mest za sanjsko službo je odprtih in kmalu boste izvedeli, kdo je naslednji srečnež ali srečnica, ki nas je prepričal-a!
Prvi pogoj za sodelovanje je delitev (share) našega videa na FB strani, več informacij o prijavi pa najdete na naši spletni strani!
Oglasno sporočilo