22. SKIF Karate odprto DP za osnovne in srednje šole

0
4495

Na 22. SKIF Odprtem Državnem Šolskem Karate prvenstvu za osnovne in srednje šole, 7.5. 2016, na Igu, je gimnazija Šiška dosegla skupno 2.mesto.

Iz Karate kluba Atom Domžale, je za gimnazijo Šiška odličen rezultat dosegel gimnazijec Žan Podboršek, aktualni mladinski prvak SKIF EP Dresden 2014 in Kikbox EP Španija 2015.

Rezultat

1.mesto kate, mlajši mladinci
2.mesto kate starejši mladinci
1.mesto kumite-športne borbe +60kg

Skupno 2.mesto srednjih šol.

OŠ Domžale je dosegla skupno 5.mesto od 26 sodelujočih osnovnih šol.

Iz Karate kluba Atom Domžale, sta bila za OŠ Domžale tokrat pripravljena tekmovati, Naja Svetlin, ki je dosegla odličen rezultat, 1.mesto kate st. malčice in 2.mesto ml.deklice.  Naja je 1.mesto je dosegla tudi v kumiteju-borbah.

Odlično se je izkazal tudi učenec podružnične šole Ihan, Eržen Aleksander, 1.mesto kate starejši malčki in 3.mesto kumite-športne borbe.

Učenca sta sama poravnala štartnino.

OŠ Trzin je dosegla skupno 6.mesto Na tekmovanje ni bilo dveh tekmovalk, pri eni hitra bolezen pri drugi so imeli starši drugi načrt in seveda, takoj je vplivalo na rezultat.

Odlično sta se izkazali

Karin Podboršek, 1.mesto kate višji nivo in 1.mesto kumite-borbe.
Eva Dormiš, 4.mesto kate in 1.mesto kumite-borbe.

Nastopala sta tudi, Jakob Cajhen 6.mesto kate in Luka Planinc 6.mesto kate. Za boljši rezultat se je potrebno bolje potruditi, kar je izkusil učenec Blaž Štiftar za OŠ V.P. Domžale.

Oss!

karate_7_5(2) karate_7_5(1)

 

Oglasno sporočilo