Mednarodni judo turnir – Pokal Beltincev 2016 (Slovenski pokal)

0
3704

DVE ZLATI KOLAJNI, SREBRO IN BRON ZA KAMNIK!

Judoisti Kamnika so minulo soboto 4.6. odlično tekmovali na mednarodnem tekmovanju za Pokal Beltincev, ki šteje tudi za slovenski pokal in od 5 tekmovalcev dosegli kar 4 kolajne! Nik Purnat in Anej Kladnik Volf zlata, Luka Žagar srebrn, Enej Vukšinič bronast in Gašper Pančur za las ob kolajno na 5. Mestu.

V danes najstarejši starostni kategoriji tekmovanja, pri starejših dečkih in deklicah U14, smo imeli tekmovalca Nika Purnata do 55 kg, kjer je bila poleg vsega tudi najštevilčnejša udeležba, Nik pa je osvojil zlato kolajno!

Pri mlajših dečkih in deklicah U12, sta oba naša tekmovalca tekmovala tudi v isti težinski kategoriji do 42 kg: Luka Žagar je osvojil 2. mesto, Enej Vukšinič pa je osvojil 3. mesto!

Med najmlajšimi tekmovalci do 10 let, smo imeli tudi dva tekmovalca, kjer je bil zlat Anej Kladnik Volf do 42 kg, med tem ko je Gašper Pančur v kategoriji do 30 kg, zelo borbeno a v dobri konkurenci tudi z eno zmagano borbo, na koncu osvojil 5. mesto, ko ga je po odličnem začetku v borbi za bron, nasprotnik dobil na kontra tehniko in Gašper je s sklonjeno glavo zapustil tatami.

ČESTITKE VSEM NAŠIM PETIM TEKMOVALCEM DANAŠNJE TEKME!

Mednarodno tekmovanje v Beltincih  je bilo za mlajše selekcije zadnje tekmovanje za slovenski pokal v tem šolskem letu, kjer so naši borci pokazali odlične boje, kar nam vliva veliko volje in optimizma za delo v prihodnje, pred nami so le še izpiti za višje pasove, nato pa nas čakajo judo poletne počitnice in priprave.

Janja Lamut
Anej Kladnik Volf zmagal v kat. -42kg (U10)
Anej Kladnik Volf zmagal v kat. -42kg (U10)
Luka Žagar 2. in Enej Vukšinič 3
Luka Žagar 2. in Enej Vukšinič 3.
Luka Žagar srebrn in bronast Enej Vukšinič v kat.-42kg (U12)
Luka Žagar srebrn in bronast Enej Vukšinič v kat.-42kg (U12)
Luka, Enej, Anej in Gašper pred tekmo
Luka, Enej, Anej in Gašper pred tekmo
Nik Purnat z zlato medaljo!
Nik Purnat z zlato medaljo!
Otvoritev tekmovanja
Oglasno sporočilo