4. domžalski streetball uspešno pod streho!

0
2891

V nedeljo 12. junija 2016 smo ponovno skupaj s Košarkarskim klubom Helios Suns organizirali domžalski streetball – že četrti v nizu. Za ta domžalski dogodek želimo, da postane tradicionalen v upanju, da bo vsako leto večja odzivnost tekmovalnih ekip. S tem želimo popularizirati košarko v lokalnem okolju, še zlasti za dekleta.

Posebnost letošnjega Streetball-a je bila lokacija, saj nam je vreme kar do dobra zagodlo. Dogajanje smo tako prestavili iz Športnega parka Domžale v dvorano POŠ Ihan-a. Sprememba je bila vsekakor dobrodošla, kljub začetnim pomislekom, da pa morda zaradi le te ne bo dovolj ekip za tekmovanje. Izkazalo se je za pozitivno, saj so nekako vsi navajena igranja v dvoranah in so se ekipe prijavile kar v lepem številu, katere so prišle od vsepovsod.

Tekmovanje je potekalo po že ustaljenih urnikih na ženskem in moškem delu razporeda. Tako se je letos potegovale za najboljše naslove 5 ženskih in 9 moških ekip (ena je v zadnjem hipu odpovedala). Dekleta so na igrišču pokazala dobro igro, precejšnjo mero borbenosti in druženje pod koši je doseglo svoj namen. Tudi pri moških smo bili deležni precejšnje mere borbenosti, močnega tempa ter odličnih predstav vseh udeležencev.

Vse udeleženke so prejele darilne vreče z obilo praktičnih nagrad in darilnimi boni. Pri moških je bilo bolj napeto in odločno, saj so bile v igri kar mamljive finančne nagrade. Vsekakor je bilo vredno gledati košarkarske mojstrovine vseh igralk in igralcev ter uživati v dobrem vzdušju celotnega dogajanja. Letos smo obdarili čisto vse udeležene ekipe, moške in ženske, s praktičnimi nagradami.

Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vsem sponzorjem 4. domžalskega Streetballa: Zavod za šport in rekreacijo Domžale, Občina Domžale, LPI.SI lektorsko-prevajalska agencija, AS DOMŽALE Moto center, HELIOS Tovarna barv,lakov in umetnih smol Količevo, Športni center FIT FIT, Violeta d.o.o., CarCenterCerar, Prevoz oseb Maks Slapar s.p., TOSAMA d.o.o, pizzeria Dante, restavracija Park, kozmetika Kancilja, podjetju GROSBASKET d.o.o., zavarovalnica TRIGLAV D.D., podjetju Dassport d.o.o. z blagovno znamko Spalding, Chio, RP Design, Računovodski servis Osterman, MG INŠTALATERSTVO, F3M Levstek, blagovni znamki Oral-B in Old spice… še posebna hvalaWHY NERVOZA za obsežno video reportažo… Zahvaljujemo se tudi ravnatelju OŠ Domžale ter ravnateljici POŠ Ihan,da so nam omogočili lokacijo dogodka. Skratka vse pohvale tudi glavnima organizatorjema Elviri Rošić Ključanin (ŽKD LEDITA) ter Gašperju Papežu (KK Helios Suns), vsem prostovoljcem… leditkam iz ŽKD LEDITA in sončkom iz KK Helios Suns-a, ki so pripravili nepozaben košarkarski dan, v katerem so se na koncu veselila dekleta ekipe ROSSI SPORT GOTIVA, pri fantih pa je slavila ekipa PIRAN.

Se vidimo pod koši…

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita

street_ball2 street_ball3 street_ball4 street_ball5

Oglasno sporočilo