V Samčevem predoru potekala vodna vojna

0
3040

Samčev predor je bil v torek priča pravemu spopadu – a brez skrbi, “municija” ni bila nič drugega kot voda. Doba vodnarja je namreč dogodek, ki so ga organiziral društva, združena v Parku mladih, kjer sta se med seboj pomerili dve ekipi mladih tekmovalcev. Poletju primerno pa so izbrano orožje bili vodni balončki.

Sicer pa je drugod na Kamfestu bilo bolj ali manj suho – kljub nekam kapljam smo izpeljali vse prireditve in vsekakor upamo, da bo lepo vreme služilo tudi danes.

Danes, v sredo, 17. avgusta 2016, bo namreč najbogatejši programski dan letošnjega Kamfesta, saj se bosta poleg prireditev na standardnih prizoriščih, odvili tudi dve ulični predstavi. Prva bo Beraški bal – predstava, ki je nastala prav tekom Kamfesta. Druga pa bo ognjaža skupine Čupakabra. Točni lokaciji predstav pa boste morali najti sami.

Na Glavnem odru nas bo zabaval tandem Jani Kovačič + Ana Pupedan, na Večernem odru bodo nastopili Na lepem prijazni, na odru Jazz Zaprice pa Gomme de Jour. Na Odru v parku bo potekal večer slam poezije Pest besed, ki bo veljal tudi za prvi predizbor slovenskega državnega slam prvenstva. Finale bo oktobra v Mariboru, na Kamfestu pa bomo dobili prve tekmovalce, ki se bodo v štajerski prestolnici pomerili za vstopnico na evropsko prvenstvo v Francijo.

Celoten program, vključno z morebitnimi odpovedanimi prireditvami v primeru dežja, in več o festivalskem dogajanju si lahko ogledate tukaj in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!

Besedilo in fotografije: Kamfest 2016

Oglasno sporočilo