Kronika policijske postaje Domžale (od 14.10. do 20.10.2019)

0
2047

14. 10. 2019
POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v  osebni  avtomobil  v Domžalah. Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani  storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo,  tako  da  je med zgornjim robom sovoznikovih vrat in streho vozila potisnil  neznan  predmet  in poskušal odpreti vrata na vzvod, kar pa mu ni uspelo  in  je s kraja odšel. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

14. 10. 2019
ZASEG OSEBNEGA VOZILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP
Policisti  so  imeli  v  Domžalah  v  postopku voznika osebnega avtomobila, kateri  je  le  tega  vozil  brez  veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega  je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

14. 10. 2019
POSKUS VLOMA V PRODAJALNO V DOMŽALAH
Policisti  so  bili  obveščeni  o  poskus  vloma  v  prodajalno v Domžalah. Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec poskušal vlomiti v prodajalno, s  tem  da  je  s  primernim orodjem razbil steklo vhodnih vrat, nato pa iz neznanega razloga od dejanja odstopil, ne da bi karkoli odtujil, tako da je dejanje  ostalo  pri poskusu. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 10. 2019
ZATAJITEV DENARJA NA BANČNEM AVTOMATU V TRZINU
Policisti  so  bili  obveščeni  o  zatajitvi  denarja na bančnem avtomatu v Trzinu.  Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani  storilec  v reži bančnega avtomata  našel denar v skupni vrednosti 150 EUR, katerega je predhodno tam dvignil  in  nato  pozabil  oškodovanec,  ter  si ga protipravno prilastil. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

17.10.2019
TATVINA RUŠILNEGA KLADIVA IZ ODKLENJENEGA VOZILA V PRESERJAH

PRI RADOMLJAH
Policisti  so  bili  obveščeni  o  tatvini  orodja iz odklenjenega vozila v Preserjah  pri Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec tekom noči  iz  odklenjenega,  parkiranega,  vozila  odtujil rušilno kladivo in z opisanim  dejanjem podjetje oškodoval za okoli 1.300 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

18. 10. 2019
POSKUS VLOMA V  AVTOMOBIL V DOBU

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v  avtomobil v Dobu. Ugotovljeno  je  bilo, da je neznani storilec z razbijanjem stekla vlomil v vozilo,  vendar  iz  vozila  ni  odnesel  ničesar.  Z navedenim je storilec oškodoval   lastnika   za  okoli  500  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

18. 10. 2019
POSKUS VLOMA V STANOVANJE V DOMŽALAH

Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o poskusu vlomu v stanovanje v
Domžalah.  Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem
na vzvod poskušal odpreti vrata, kar pa mu ni uspelo in je s kraja odšel. Z
navedenim  je  storilec  oškodoval  lastnika  za okoli 200 EUR. Policisti v
zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

19. 10. 2019
PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE V PRESERJAH PRI ZLATEM POLJU
Policisti  PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v Preserjah  pri Zlatem polju. Ugotovljeno je bilo, da sta v prometni nesreči udeležen  sam  voznik kmetijskega traktorja. Do prometne nesreče je prišlo, zaradi  vožnje  preblizu  desnemu  robu  vozišča voznika traktorja, ki je v nesreči  zadobil  lažje  telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom ZD Domžale  odpeljan  v  UBKC  Ljubljana. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil  pod  vplivom  alkohola, brez vozniškega dovoljenja ter da je traktor neregistriran. Policisti bodo zoper njega uvedli ustrezen ukrep.

20. 10. 2019
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL NA SVETI TROJICI
Policisti  PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v osebni avtomobil na Sveti Trojici.  Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  neznani  storilec vlomil v osebno vozilo,  s  tem  da  je  s  primernim orodjem na vzvod odprl vrata ter tako prišel v notranjost vozila in iz denarnice, ki jo je imel lastnik v predalu odtujil  denar.  Z  dejanjem  je  lastnika  oškodoval   za  okoli  570 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

20.10. 2019
KD NASILJE V DRUŽINI IN IZREČEN UKREP PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA
Policisti  PP  Domžale  so  bili obveščeni o nasilju v družini. Z zbiranjem obvestil  so policisti ugotovili, da je sin že dlje časa nad svojimi starši in  bratom  izvajal  psihično  in  fizično nasilje. V skladu z določili 60. člena  Zakona  o  nalogah  in pooblastilih policije so mu policisti izrekli ukrep  prepovedi  približevanja.  Zoper  storilca  sledi kazenska ovadba na
pristojno sodišče.

20. 10. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti  so  imeli  v  postopku dva kršitelja, katerima so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper oba kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na
brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here