Kronika na območju Policijske postaje Domžale (29.8. – 4.9.2016)

0
2575

29.8.2016
Poškodovanje antene zračnega prometa v Mengšu
Policisti so bili s strani odgovorne osebe obveščeni, da jim je neznanec poškodoval anteno zračnega prometa. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja ugotovili, da je neznani storilec namerno poškodoval anteno zračnega prometa in jo kot tako naredil neuporabno. Policisti v zvezi tega še zbirajo obvestila.

29.8.2016
Drzna tatvina v Vrbi pri Lukovici
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni, da mu je bil odtujen denar. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so se do oškodovanca pripeljali neznanci, kateri so oškodovanca zamotili ter na tak način odtujili denar iz hiše. Policisti v zvezi tega še zbirajo obvestila.

29.8.2016
Prometna nesreča v Domžalah s telesnimi poškodbami in vožnja pod vplivom alkohola
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči med dvema osebnima avtomobiloma v Domžalah. Na kraju prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je do trčenja prišlo zaradi nepravilne stran in smer vožnje. Prav tako pa je bilo ugotovljeno, da je povzročiteljica vozila pod vplivom alkohola. Zoper povzročiteljico pa bodo zaradi več kršitev cestno prometnih prekrškov izdali plačilni nalog.

31.8.2016
Intervencija v Domžalah in pridržanje po 109.členu Zakona o prekrških
Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Domžalah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je močno vinjena ženska kršila javni red in mir v zasebnem prostoru. Med interveniranjem policistov na kraju se vinjena kršiteljica ni pomirila in s kršitvami nadaljeval, zaradi česar so policisti zoper njo odredili pridržanje do izstreznitve na podlagi 109.člena Zakona o prekrških. Zaradi več kršitev Zakona o javnem redu in miru so policisti kršiteljici izdali plačilni nalog.

31.8.2016
Vlom v župnišče v Brdu pri Lukovici
Policisti so bili s strani župnika obveščeni o vlomu v župnišče. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil gotovino. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

31.8.2015
Tatvina kolesa v Domžalah
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni, da mu je neznani storilec odtujil kolo. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznani storilec odtujil kolo znamke Scott, tipa Sportster 40 xl, črno sive barve, številk okvirja AS4113592. Policisti v zvezi tega še zbirajo obvestila.

4.9.2016
Vlom v trgovino v Prevojah pri Šentvidu
Policisti so bili s strani odgovorne osebe obveščeni o vlomu v trgovino. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil gotovino in več tobačnih izdelkov. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj » VLOMOV«. V zvezi tega policisti naprošajo vse, da v primeru pojava ali koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh dejanj sporočijo na Policijsko postajo Domžale, telefonska številka 01-724-65-80, na brezplačno številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številka 080-1200.

Oglasno sporočilo