Kronika policijske postaje Kamnik (od 05.09. do 11.09.2016)

0
5218

05.09.2016
PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PŠAJNOVICI
Policisti PP Kamnik so bili poslani na Pšajnovico, kjer je prišlo do prometne nesreče s pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta trčila voznica osebnega avtomobila in voznik kombija, pri čimer je voznik kombija odpeljal, ne da bi udeleženki nudil svoje podatke. Nastala materialna škoda za cca. 350 eurov. Policisti zbirajo in bodo zoper izsledenega voznika izvedli ustrezni ukrep.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Kamnik so pri opravljanju postopka pri treh osebah v Komendi zasegli PVC vrečko v kateri so imeli neznanci neznano snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Snov jim je bila zasežena, policisti pa jo bodo poslali v analizo in nadaljnje ustrezno ukrepali.

06.09.2016
POŠKODOVANJE VOZILA V KAMNIKU
Policijska postaja Kamnik je bila obveščena, da je na parkirišču v Kamniku prišlo do poškodovanja vozila. Na kraju so policisti ugotovili, da je oškodovancu neznani storilec poškodoval vrata prtljažnika in mu s tem povzročil materialno škodo. Policisti bodo zbrali obvestila in o ugotovitvah obveščali Okrožno državno tožilstvo.

07.09.2016
KOZEL SE JE SPREHAJAL PO CESTI
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da se po vozišču Kamniške obvoznice sprehaja kozel. Policisti so pregledali traso vendar kozla niso našli.

GLASNA GLASBA V LOKALU
Policisti PP Kamnik so bili poslani v lokal v Kamniku, kjer naj bi se predvajala glasna glasba.
Na kraju policisti policisti niso ugotovili kršitve, prav tako, pa je lokal posloval v obratovalnem času.

08.09.2016
SPOR V STANOVANJU
Policisti PP Kamnik so bili poslani na intervencijo z stanovanju, kjer je prišlo do spora med stanovalci. Na kraju so ugotovili, da so se med seboj sprli stanovalci in vpili drug na drugega. Policisti so z vsemi opravili razgovor in kršiteljem izdali globe za prekršek.

TATVINA DENARNICE V NAKUPOVALNEM CENTRU
Na Policijski postaji Kamnik se je zglasila občanka in povedala, da so ji v nakupovalnem centru v Kamniku odtujili denarnico. Policisti so z njo opravili razgovor in ugotovili, da je neznani storilec izkoristil nepazljivost oškodovanke in ji odtujil denarnico z vsebino in jo s tem oškodoval za cca. 100 eurov. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

09.09.2016
PROMETNA NESREČA V MOSTAH
Policisti PP Kamnik so v Mostah obravnavali prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do trčenja med dvema voznikoma osebnih avtomobilov zaradi neupoštevanja prometne signalizacije. Nastala je materialna škoda za cca. 4500 €, poškodovanih v prometni nesreči ni bilo. Povzročitelju je bila izrečena globa za prekršek.

INTERVENCIJA V GOSTINSKEM LOKALU
Policisti PP Kamnik so bili poslani v gostinski lokal v Kamniku, kjer je prišlo do spora med gosti in lastnikom lokala. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so se sprli gosti lokala in lastnik lokala, pri čimer je lastnik vpil na njih in jih žalil. Po zbranih obvestilih bodo policisti izrekli globe za prekršek.

10.09.2016
TATVINA GRADBENEGA MATERIALA V KOMENDI
Policisti PP Kamnik so bili poslani v Komendo, kjer je neznani storilec v novogradnji izvršil tatvino 10 vreč maltita in s tem škodoval lastnika za okoli 30 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

11.09.2016
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA
Na PP Kamnik se je zglasila občanka in povedala, da so ji v Kamniku odtujili mobilni telefon. Policisti so z njo opravili razgovor in ugotovili, da je neznani storilec na prireditvenem prostoru v Kamniku oškodovanki z žepa odtujil mobilni telefon in jo s tem oškodoval za cca. 250 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo