Obisk NK Roltek Dob v vrtcu Bistra Domžale

0
2331

TEDEN OTROKA(3.10-9.10 2016)

V našem nogometnem klubu Nk Roltek Dob je poleg dveh članskih nogometnih selekcij(A in B), zelo aktivnih tudi sedem (7) mladinskih in otroških nogometnih selekcij(u8, u9, u11, u13, u15, u17 in u19), ki pa niso aktivne samo na nogometnem področju. Po uspešnem sodelovanju z Anina zvezdica Slovenija in Anina Zvezdica Kamnik, so bili ponovno v “akciji” nogometaši selekcije u13 oz. mlajši dečki, ki jih vodi trener Žan Cerar.
Včeraj so namreč v sklopu Tedna otroka in projekta “Nogomet ni le igra” obiskali Vrtec Bistra Domžale, kjer so predstavili naš nogometni klub, poklic nogometaša in pa seveda svojo vlogo v nogometu. Ob prijetnem druženju, so se najmlajši tako lahko preizkusili in prikazali svoje spretnosti z žogo.
Teden otroka sicer temelji na obeleževanju Svetovnega dneva otroka(3.oktober), ki ga je leta 1956 priznala Generalna skupščina Združenih narodov.
Tako se v tem tednu po Sloveniji odvijajo številne prireditve in izvajajo projekti, kot so npr. “Svet, v katerem želimo živeti”(Zveza prijateljev mladine Slovenije – ZPMS), brezplačni obiski muzejev,
Letos so številne ustanove(49) pripravile zelo zanimive razstave, delavnice,ter druga muzejske in galerijske aktivnosti.. Kot vsako leto je v Tednu otroka vstop v sodelujoče ustanove za otroke in družine brezplačen.

NK Roltek Dob
vrtec_Bistra_NK_Roltek_dob (5)
vrtec_Bistra_NK_Roltek_dob (4)
vrtec_Bistra_NK_Roltek_dob (3)
vrtec_Bistra_NK_Roltek_dob (2)
Oglasno sporočilo