Kronika policijske postaje Kamnik (od 3.10. do 9.10.2016)

0
2388

03.10. 2016
TATVINA TELEFONA
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila tatvino mobilnega telefona. Ugotovljeno je bilo, da je se je oškodovanka nahajala na Kraljevem hribu v Kamniški Bistrici, ko ji je neznanec z mize odtujil mobilni telefon znamke Samsung Galaxy, bele barve. Nastala je materialna škoda za okoli 250 evrov.

04.10.2016
PONAREJEN BANKOVEC NA NLB DUPLICA
V enem izmed gostinskih lokalov na kamniški obvoznici je neznanec unovčil bankovec za 100 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. Bankovec je bil proti zapisniku zasežen in poslan v analizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG VOZILA
Policista sta na mestni ulici v Kamniku imela v postopku voznika, ki je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo proti potrdilu o zasegu predmetov tudi zaseženo in z avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

05.10.2016
GLASNA GLASBA V STANOVANJSKI HIŠI
Na območju Tunjiške Mlake je stanovalka v pritličju stanovanjske hiše ponoči predvajala glasno glasbo, ki je bila za ostala stanovalce hiše zelo moteča, saj so si že želeli nočnega miru in počitka. Policisti so stanovalko za preglasno predvajanje glasbe oglobili.

07.10.2016
PRETEPEN V KOMENDI
Policijo je reševalec zdravstvenega doma Kamnik obvestil in zaprosil za pomoč pri hospitalizaciji osebe, ki je bila pretepena na prireditvenem prostoru na Komenškega sejma. Ugotovljeno je bilo, da je oseba močno pod vplivom alkohola in se dogodka ne spominja. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

08.10.2016
VLOM V VOZILO
Policisti smo pri Galeriji Repanšek obravnavali vlom v osebni avto. Neznanec je z razbijanjem stekla vstopil v vozilo in iz njega odtujil črno moško torbico z vsebino. S tem dejanjem je prijavitelja oškodoval za okoli 2000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

09.10.2016
TATVINA REGISTRSKE TABLICE
Policisti so v Volčjem Potoku obravnavali tatvino registrske tablice. Neznanec je s parkiranega vozila odtujil zadnjo reg. tablico. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo