Dobljani četrtič zapored do zmage

0
2953

Članska A ekipa Nk Roltek Dob, ki jo vodi Damijan Romih, je minulo soboto gostovala pri zadnje uvrščeni kranjski Zarici oz. NK Kranj in jo ugnala z 1:2.
Mrežo Gorenjcev sta zatresla Klemen Nemanič v 25. minuti in Albert Račič v 45. minuti. Rezultat polčasa je bil tako 0:2 za Dobljane. Za gostitelje je v 48. minuti zadel Žiga Istenič. Mrežo Zarice je zatresel v 61. minuti tudi Marko Lunder, a je glavni sodnik Antič gol zaradi prepovedanega položaja razveljavil. Nogometaši so resneje ogrozili vrata Matica Čretnika le dvakrat, a se je le-ta obakrat odlično izkazal. Nasprotno so Dobljani imeli več priložnosti, Rok Kidrič je med drugimi “stresel” prečko. Do konca tekme so z lepimi podajami in prodori za Dobljane poizkušali še Jernej Leskovar, Ernest Grvala , Gregor Čretnik in Luka Šušnjara, a je bil domači vratar Božič dovolj zbran in strele uspešno ubranil. V 2. SNL sta se ekipi srečali petkrat, naša ekipa je trikrat slavila, enkrat je prišlo do delitve točk, enkrat pa so naši nogometaši morali priznati premoč ekipi Nk Kranj.
Četrta zaporedna in sedma zmaga v letošnji sezoni ter poraz vodilne ekipe prvenstva NK Triglav Kranj z 1:0 proti Ankaranu je približala Dobljane “Orlom” in za njimi tako zaostajajo 6 točk.
Prav NK Ankaran, ki za Dobljani zaostaja le točko, je v naslednjem krogu tekmec “modrih” iz Doba. Tekma bo v soboto, 23.10.2016 ob 14.30 uri v Športnem parku Dob pri Domžalah.
Čestitke našim nogometašem in strokovnemu štabu za ponovno zmago in nove 3 točke.

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Gregor Horvatič, Press Nk Roltek Dob
Foto: Janez Avsec Nk Roltek DOB

nk_dob_zarica-2

Oglasno sporočilo