Kronika policijske postaje Kamnik (od 28.11. do 3.12.2016)

0
3057

28.11.2016
INTERVENCIJA V PODHRUŠKI
Policisti so bili poslani na intervencijo v Podhruško odkoder je klical prijavitelj in prijavil, da je na obisk prišla njegova hči s katero sta se med pogovorom sprla. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

29.11.2016
POŽAR NA KLAVČIČEVI ULICI
Na Klavčičevi ulici v Kamniku je prišlo do požara v stanovanju. Ugotovljeno je bilo, da je v občanka sušila oblačila v sušilnem stroju, ko je prišlo do stika na električni napeljavi sušilnega stroja in s tem posledično do požara. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in Duplica. Nastala je materialna škoda za okoli 2000 evrov. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

30.11.2016
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V KAMNIKU
Policista sta v naselju Podgorje imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,77 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja in odrejeno pridržanje. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

ZASEG PIROTEHNIČNIH SREDSTEV
V Komendi sta policista imela v postopku mladoletnika kateremu so bila pri postopku zasežena pirotehnična sredstva in sicer 5 komadov večjih petard. Po ekspertizi sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku .

ZASEG NEZNANE POSUŠENE SNOVI
Policisti so imeli v Komendi v postopku mlajšega občana, kateremu je bil zasežen alu zvitek z neznano snovjo rastlinskega izvora (sum konoplja). Snov bo poslana na analizo in po ugotovitvah analize sledi zoper občana ustrezen ukrep.

01.12.2016
TUNJIŠKA MLAKA
Ponoči je na območju Tunjiške Mlake stanovalka v stanovanjski hiši predvajala glasno glasbo, ki je bila za ostale stanovalce zelo moteča, saj so si ti želeli nočnega miru in počitka.
Policisti so stanovalko za preglasno predvajanje glasbe oglobili.

02.12.2016
ZAGORELO NA PODSTREŠJU STANOVANJSKE HIŠE
Policisti so bili poslani na eno izmed Kamniških ulic, kjer je prišlo do požara na podstrešju stanovanjske hiše. Ugotovljeno je bilo, da je na podstrešju stanovanjske hiše prišlo do pregrevanja dimnika iz nerjaveče pločevine in posledično do tlenja izolacije in lesene obloge.
Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik. Nastala je materialna škoda za okoli 2000 evrov. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

03.12.2016
VLOM V PISARNO V PROSTORIH PODJETJA V MOSTAH
Policisti so obravnavali vlom v pisarno podjetja v Mostah. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči z vrtanjem okvirja okna vlomil v pisarno podjetja ter iz notranjosti odtujil predmete v skupni vrednosti 8000 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Oglasno sporočilo