Članice ŽKD LEDITA nadaljujejo niz zmag, 13. krog – 13. zmaga

0
2226

Z ekipo članic ŽKD LEDITA nadaljujemo z zmagami. Tokrat smo tudi na zadnji domači tekmi prve sezone Extra lige LPI.si ponovno zabeležile zmago.

Nedeljsko popoldne je zaznamovala nova zmaga pod koši domačega srečanja proti ekipi Felix Zasavje. Tekmo smo začeli malo zmedeno, neučakano in lahkotno. Rezultatsko sicer v prednosti, igralsko pa vendar ne tako kot smo si zamislili v garderobi pred začetkom srečanja. Žal so bile začetne minute tekme klavrne za našo mlado igralko Lejlo Rošić, saj si je poškodovala desni gleženj in s tem zaključila s tekmovanjem rednega dela za letos.

Drugi polčas je prinesel preobrat. Z resnostjo, borbenostjo in zrelejšim pristopom so igralke dokazale, da niso brez razloga na prvem mestu lestvice. Razlika na semaforju se je samo večala v našo korist in vse več priložnosti so dobivale mlade igralke, ki pa so presenetile in pokazale obilo lepih potez v napadu, v fazi branjenja pa kar nekaj prestreženih žog, blokad in veliko mero borbenosti. Veseli nas dejstvo, da so čisto vse igralke dosegle točke.

Z zmago ostajamo edina neporažena ekipa v razvojni mednarodni Extra ligi LPI.si, v kateri tekmuje 8 ekip iz treh različnih držav.

Pohvale ekipi za zmago, nasprotnicam pa čestitke za fair play in prikazano.

Lejli želimo čim prejšnje okrevanje, saj nas konec meseca čaka Zaključni turnir najboljših štirih ekip Extra lige LPI.si, ki bo potekal 21. in 23. aprila v Športni dvorani Domžale.

Zahvala vsem podpornikom Extra lige: LPI.si lektorsko prevajalska agencija, blagovni znamki Masculan, Toyota Lovše, Občini Domžale kot tudi Zavodu za šport in rekreacijo Domžale.

Se vidimo pod koši.

ledita

ŽKD Ledita;
Foto, video: ŽKD Ledita

Oglasno sporočilo